2 szobás szuperlakás Herminamező szívében

Hozzáadás a kedvencekhez

Áttekintés

Referencia kód: ZIC06200232
Ár: 31.9 millió Ft
Ajánlat: eladó
Típus: lakás - tégla
Elhelyezkedés: Herminamező
Alapterület: 47 m2
Állapot: felújított
Szobák: 2
Fűtés: gáz-konvektor
Komfort: összkomfortos
Emelet: 3
Épület szintjei: 3
Bútorozás: bútorozott
Parkolás: utcán-közterületen
Kilátás: utcai
Cím: Laky Adolf utca

Herminamező szívében -Zugló legkeresettebb részén található ez az igényesen felújított, szuper otthonos lakás. Kulturált, jó állapotú 40-es években épült polgári ház emeletén.

Az ingatlan a közelmúltban teljes felújításon esett át, így most kifogástalan műszaki és esztétikai állapotban van. Az enteriőr kimondottan igényes, a felhasznált felső kategóriás anyagok és burkolatok tökéletes harmóniában simulnak egymáshoz. A végeredmény egy nagyon barátságos és szerethető lakás lett, amely igazi otthonod lehet!

Ezenfelül számos ötletes beépített bútor is kialakításra került, melyek megkönnyítik az életet és hasznos plusz tároló kapacitást jelentenek. Az új tulajdonosnak szekrényekre már nemigen lesz szüksége.. Ezenfelül a konyha is teljesen felszerelt, a közelmúltban vásárolt felsőkategóriás gépekkel.

Az alaprajz tökéletes, minden helyiség külön nyílik az előszobából. A lakás lehetőséget ad társasági eseményekre éppúgy, mint a privát magánéletre.

A nappali az Erzsébet Királyné útja felé, a hálószoba pedig az oldalsó kertek felé tekint. Sehol nincsen szemben épület, így sértetlen a magánszféra. A lakás dél-keleti tájolásának köszönhetően egész nap világos, napsütötte és vidám hangulatú.

És a hab a tortán, hogy a lakás minden egyedi ide készített bútorral és felszereléssel /gépekkel a Tiéd lehet, felár nélkül. Márpedig ez önmagában több milliós értéket képvisel!

De igény esetén a lakás teljes kiürítésre is megoldható.

A környék egyesíti a zöld kertvárost és a történelmi hangulatot egy igazán egyedi, igényes területté. Amely ráadásul tökéletes infrastruktúrával rendelkezik, több BKV járat (5 busz, 3/69 villamos és a Kisföldalatti is) a közvetlen közelben, a belváros rekord gyorsasággal megközelíthető! De emellett boltok, patika, stb. a rendelkezésre áll. És nem utolsó sorban a Városliget is csak pár perc séta..

Ez egy igazi szerelem lakás és mint ilyen, várhatóan nem sokáig vár új tulajdonosára.

Ha nem akarsz lemaradni róla, érdemes mihamarabb megtekinteni!

 

VIDEÓ:

Térkép