Halastó és kishíd; a minőség és kényelem otthona Árpádföldön

Hozzáadás a kedvencekhez

Áttekintés

Referencia kód: ZIC06220310
Ár: 160 millió Ft
Ajánlat: eladó
Típus: ház - családi ház
Elhelyezkedés: XVI. kerület
Alapterület: 124 m2
Állapot: újszerű
Szobák: 6
Fűtés: hőszivattyú
Komfort: luxus
Épület szintjei: 1
Építés éve: 2016
Telek: 590 m2
Terasz: 31 m2
Terasz (#3): 48 m2
Parkolás: telken parkoló
Kilátás: kertre néző
Cím: Árpádföld

Megérkezve a szép új házakkal szegélyezett utcába, már parkolás közben elégedetten látjuk a széles, rendezett utcafrontot; fehér kőzúzalékkal erősített padka, betonozott esőcsatorna, és látványos, bontott téglából szépen megformázott kerítés, mögötte a vidám, mediterrán hangulatú masszív tégla házzal.

Belépve a láthatóan nagy műgonddal kialakított kertbe, meglepődünk; a míves tavacskát keresztező, kis fahíddal kombinált bevezető járda nem egy szokványos megoldás, de igazán tetszetős, ahogy az egész előkertet elfoglaló, járdával keretezett fedett terasz is az, a télen is zöldellő díszcserjékkel. Az előírt oldalhatáros építés miatt a D-DNy.-i tájolású körbenapozott ingatlan pázsitos oldalkertje tágas, jól használható. Ugyanitt a motoros kapuval ellátott utcafrontnál fedett kocsibeálló található.

Körsétánk során az intim hátsó kertben levő, a ház ékköveként említhető komoly medencéhez érünk; igazán impozáns látvány a szép burkolatú, nagy méretű napozó terasszal, és a hangulatos, konténeres leanderekkel, pálmákkal. Felfigyelünk a hasznos és értékes, kb. 30. nm.-es terasz alatti pincére, mely helyet ad a medence gépészetének is. Tetszik a szépen dryvitolt, ablakok alatti kőburkolattal díszített falfelület is, alatta a 10.cm.-es hőszigeteléssel, mely védelmet a tetőtérben alkalmazott, un. fújt purhab szigetelés egészíti ki.

Az előtérből belépve már egy modern, egy légterű nappali-konyha-étkezőben figyeljük a minőségi burkolatok ízléses összhangját a bútorzattal; látványos a konyhasziget, a nappaliban levő kőburkolatú polcrendszer, valamint jól használható és szép a lépcső üvegkorlátos-alatta pihenős megoldása is. Mindezt még ütősebbé teszi a mindenütt LED-es takarékos látványvilágítás, melyet a szépen kivitelezett gipszkarton álmennyezetben helyeztek el.

A gépészet és a technika is rendben van; a hőszivattyús felületfűtés télen egyenletes és szabályozható meleget, nyáron kellemes, hűs felületeket és légteret biztosít, melyet telefonos vezérléssel szabályozhatunk. A professzionálisan berendezett és gépesített konyha pedig jó elrendezéssel, márkás eszközökkel teszi örömtelivé a napi használatot.

A hálószobák és kiszolgáló helyiségek mindegyike külön bejáratú, a közlekedőből nyílik; egy ilyen szintű háznál már elvárható háztartási helyiség és külön vendég WC is van a kádas +zuhanyzós fürdőszobák mellett.

Az emeletre felérve egy kis apartmanban találjuk magunkat; ez egy önálló lakrész konyhával, elegáns, és egyedi darabokkal berendezett fürdővel, nappali pihenő résszel, dolgozó sarokkal praktikusan kialakítva, mindezt egy légtérben. A család fiatal, önállóságot szerető része nagyon fogja tudni díjazni majd ezt az enteriőrt.

A nappaliba visszatérve a kialakult összképünk az, hogy egy szinte új (öt éve épült), igényesen és átgondoltan kialakított, modern és gazdaságosan fenntartható, kellemes ottlakást garantáló otthont láttunk, ahova csak költözni kell, és kellő gondossággal fenntartva még sok évig élvezhetjük adottságait anélkül, hogy nagyobb pénzt költenénk reá.

Az ingatlant megtekintve valószínű, hogy mások is hasonlókat gondolnak, ezért nem árt mihamarabb időpontot egyeztetni annak, aki ilyesmiben gondolkodik!

Adatok:

telek: 590.nm.

fszt: 94.nm.

tetőtér: hasznos alapterület: 22.nm. (teljes: 38nm.)

előteraszok: 31nm.

hátsó terasz: 48nm.

pince: 35nm.

fedett kerti sütögető: 16nm.

fedett kocsibeálló: 35.nm.

VIDEÓ:

Térkép

Címkék

, , , , , , ,