Igazi beleszeretős panorámás kis lakás

Hozzáadás a kedvencekhez

Áttekintés

Referencia kód: ZIC06210702
Ár: 28.5 millió Ft
Ajánlat: eladó
Típus: lakás - tégla
Elhelyezkedés: Alsórákos
Alapterület: 30 m2
Állapot: jó állapotú
Szobák: 1
Fűtés: gáz-konvektor
Komfort: összkomfortos
Emelet: 2
Épület szintjei: 3
Építés éve: ~1930
Bútorozás: bútorozott
Parkolás: utcán-közterületen
Kilátás: utcai
Cím: Telepes utca

Jelen hirdetés a ZIC korábbi referencia munkája és már eladásra/kiadásra került. És mint ilyen, nem minősül ajánlattételnek.

Aktív hirdetéseinkért kérjük látogassa meg bármelyik országos ingatlanhirdetési portált. Köszönjük megértését!

Zugló közkedvelt részén, a méltán népszerű Telepes utcában található ez az egyedi hangulatú, Budai hegyekre panorámás otthon, szépen karbantartott polgári ház emeletén.

Az épület a 30’s években épült és mennyivel bájosabb mint “modernebb” társai! Szép formák -ívek, kovácsoltvas elemek, osztott táblás ablakok.. és az esztétikai élmény mellett ráadásul egy jól szigetelő de egyben egészségesen szellőző épület, amely 100 év múlva is vigyorogva szolgálja lakóit.

A függőfolyosóról léphetünk az ingatlanba. A folyosó ezen része kis asztalkával, két székkel, balkonnövényekkel és akár lampionnal szuper terasszá varázsolható! Innen ráadásul a ház saját hátsó kertjére nyílik kilátás, ahol reggeltől estig teljes a nyugalom.

A lakás tökéletesen használja ki a rendelkezésre álló teret, nincsenek holtterek -kihasználatlan részek. Belépve az étkezős konyhába jutunk, majd jobbra nyílik a fürdőszoba és végül a kellemes méretű szoba. A lakás ékköve a szobából az alant sorakozó fák lombkoronáin túl, a Budai hegyekre nyíló kilátás! Még akár a nyári napnyugtát is megcsodálhatjuk…

Az enteriőr kifogástalan állapotú. A szobában új konvektor és tömörfa parketta található, a fürdőszobában és a konyhában pedig minőségi és ízléses csempeburkolatok. A gépesített konyhabútor a vételár részét képezi.

A konyha keleti, a szoba pedig nyugati tájolású. A lakás így egész nap világos, ám a nyári kánikula mégis megkíméli.

Fenntartási költségei alacsonyak: kktg 9.000.-/hó, fűtés 5-8.000- /téli hónap

A ház saját kertje igazi oázis, tökéletes helyszín olvasgatni, relaxálni de akár családi-baráti sütögetéshez, kerti partikhoz is.

Itt található a lakáshoz tartozó saját ~3m2 területű tároló is.

A környék sok jó tulajdonsága mellett még minden szükséges infrastruktúrával is ellátott. Boltok, őstermelői piac, posta, patika, iskolák-óvodák és nem utolsó sorban a szép Rákospatak is gyalogos távolságra. A 7es busz vonala révén a belváros pedig éjjel-nappal 10 perc alatt elérhető!

Ez tipikusan az a lakás, amibe nagyon nehéz nem beleszeretni.

Ezért csak akkor javaslom személyes megtekintését, ha az ingatlan lefoglalózása már nem okoz problémát. Egyébként nagy szívfájdalom lehet belőle…

Térkép

Címkék

, , , , , , , , , ,