Remek felújítandó kislakás igazi zöldövezetben

Hozzáadás a kedvencekhez

Áttekintés

Referencia kód: ZIC06190934
Ár: 18.4 millió Ft
Ajánlat: eladó
Típus: lakás - tégla
Elhelyezkedés: Alsórákos
Alapterület: 30 m2
Szobák: 1
Fűtés: gáz-konvektor
Komfort: összkomfortos
Emelet: 1
Épület szintjei: 2
Építés éve: 1940
Épület lakás száma: 9
Parkolás: utcán-közterületen
Kilátás: utcai
Cím: Kerékgyártó utca

Csendes kertvárosi, ám mégis remek infrastruktúrával rendelkező környéken található ez a hangulatos kis lakás.

A 9 lakásos társasház a 40’s években épült, ám az azóta eltelt időben felújítása egyre aktuálisabbá vált. Jelenleg a külső vakolat már több helyen hiányzik és szükséges volt a ház hátsó oldalát gerenda-állványzattal megerősíteni.

Ám az épület nemsokára visszanyeri méltó állapotát, a már jóváhagyott tetőtér beépítés során kívül belül megszépül-megújul. A munkálatok várhatóan már jövő év első felében megkezdődnek.

A lakás az első emeleti függőfolyosóról nyílik. Jelenlegi beosztása: tágas étkezős előszoba ahonnan nyílik a fürdőszoba és egy kisméretű konyha valamint a nagy szoba. Ám az enteriőr könnyedén és változatosan alakítható, így a felújítás után az igényeidnek teljesen megfelelő otthonod lehet.

A fürdőszoba régi, az egyértelműen felújítandó, a szobában a fa nyílászárók festése és egy tisztasági festés indokolt, valamint a fa parketta csiszolása. A tágas előtérbe pedig célszerű lehet áthelyezni a konyhát és így egy fiatalos és vagány lakás lehet a végeredmény.

A nagyszoba dél-keleti és az előkert valamint a kis mellékutca felé tekint, a bejárati ajtó pedig nyugati tájolású és a hátsó kertre néz. Így az ingatlan egész nap világos, valamint csendes és nyugodt.

A házat gyönyörű fák veszik körül, az utcán és a hangulatos saját kertjében is.

A kert nagy méretű és tökéletes helyszín bármely szabadidős tevékenységre. Pláne, hogy a lakók nem igazán használják. Így ha kedved van hozzá, igazi kis paradicsomot lehet kialakítani itt. Barbecue, medence, röplabdapálya, napágyak.. rajtad múlik.

A környék amellett, hogy csendes és nívós egyben kiválóan frekventált is, számos BKV járat a közelben (pl. 5 vagy 7es busz) a belváros éjjel-nappal 15 perc a alatt elérhető!

Amint a házat felújítják, a lakás értéke rögtön hatalmasat ugrik.

Ha nem ijedsz meg egy kis felújítástól és jó az üzleti érzéked akkor nem várod meg, hogy elvigyék előled ezt a lehetőséget!

Térkép

Címkék

, , , , , , ,