Hangulatos családi ház Érden

Hozzáadás a kedvencekhez

Áttekintés

Referencia kód: ZIC06220606
Ár: 74.9 millió Ft
Ajánlat: eladó
Típus: ház - családi ház
Elhelyezkedés: Érd
Alapterület: 130 m2
Szobák: 4
Félszobák: 2
Fűtés: gáz-cirkó
Épület szintjei: 2
Építés éve: 1991
Telek: 733 m2
Parkolás: garázs
Kilátás: kertre néző

Kizárólag kínálatunkban eladó ez a remek elosztású hangulatos családi ház. A hetvenes években készült tégla építésű ház mai alakját a kilencvenes években érte el, amivel egy nagy család befogadására is alkalmas otthont kaptunk.

Az ésszerű elrendezés kialakítása mellett, előrelátóan a felső szint is zuhanyzóval és wc-vel felszerelt fürdőszobát kapott, az emeleti három szoba lakóit szolgálva. A földszinten a mosdó melletti szülői hálón kívül az előszobából nyíló dolgozószobának is jutott hely. Ez a fajta átgondoltság és praktikusság az egész házon érződik: a világos konyhából a polcozott kamra mellett (ahol a kertből származó lekvárokat is tarthatjuk) a tágas étkezőt érjük el. Az étkező széles átjáróval kapcsolódik a kényelmes nappalihoz, melyből egy hatalmas fedett teraszra jutunk. A (gyerekek kedvéért) korláttal is határolt terasz közvetlenül kapcsolódik a gondozott termő gyümölcsfákkal ékesített kerttel. Míg barátaival a fröccsteraszon grillez a gyerekek az évszaknak megfelelően trambulinhoz vagy medencéhez használhatják az erre a célra készített beton alapot.

Bár főutcai elhelyezkedésének köszönhetően a közlekedés kiváló és a néhány méterre levő buszmegállóból is pár perc alatt érhetjük el a központot vagy gyalogosan a kisboltot, azonban nem kell friss zöldségért-gyümölcsért folyton a piacra rohanni. Az előkészített konyhakert, málnás és epres mellett számtalan gyümölcsfa: dió, cseresznye, meggy, körte, őszi és sárga barack tölti tele a hasunkat (és kamránkat).

Persze a gyümölcsös sem elhanyagolható, de a gazdaságos üzemelést egy megbízható évente átvizsgált és karbantartott Fég gázkazán szolgálja, amit a javában kétrétegű, hőszigetelt szúnyoghálóval és redőnnyel szerelt ablakok tesznek teljessé. A melegvíz ellátást bojler biztosítja. A Bramac cseréppel fedett tető tere külön szigetelést kapott, két éve az alsó fürdőszoba teljes (csövezést, vezetékezést, burkolatokat és szanitereket is magában foglaló) megújításakor az alsó szint villamoshálózata is felújításra került, valamint a felső szint villamos felülvizsgálata is megtörtént. A ház távfelügyeletre bekötött riasztóval is rendelkezik.

A kényelmesen körbejárható hatszobás ház elhelyezése nem törte meg a gyümölcsöző kertet, így könnyedén jutott hely egy kétállásos szerelőaknás garázsnak, amiben az időjárás viszontagságaitól óvhatjuk a család mindkét járművét. Emellett kerti szerszámainkat a diófa árnyékában pihenő külön tárolóba tehetjük.

Ha a család felnövő gyermekei nem máshol terveznék a jövőjüket, ez a ház nem kerülne piacra, ne habozzon csapjon le erre a kiemelkedő lehetőségre, mert könnyen megelőzik és lemarad.

Keressen bizalommal, Érden érdemes élni, ehhez nyújtunk most Önnek egy családi otthont!

Címkék

, , ,