Sajnáljuk, de ez az ingatlan már elkelt! Azonban ne csüggedjen, hiszen adatbázisunkban további 180 ingatlan közül választhat egy Ön számára szimpatikusat. Kattintson ide, és kezdje meg a böngészést az elérhető ajánlataink között!

Hangulatos kertes ház Érden

Hozzáadás a kedvencekhez

Áttekintés

Referencia kód: ZIC06221013
Ár: 74.9 millió Ft
Ajánlat: ELADVA
Típus: ház - családi ház
Elhelyezkedés: Érd
Alapterület: 125 m2
Szobák: 5
Fűtés: gázkazán
Komfort: összkomfortos
Épület szintjei: 2
Telek: 671 m2
Parkolás: telken parkoló
Kilátás: kertre néző
Cím: Érd, Parkváros

Kizárólag kínálatunkban eladó ez a tágas és újszerű családi otthon Érden.

A tégla építésű ház tíz centiméteres hőszigeteléssel és beépített tetőtérrel várja következő tulajdonosát. Végre az ingatlan, ahol nem kell falakat áttennie, kompromisszumok nélkül fér el az egész család. A 2005-ben végső alakját elért felső szinten három nagy alapterületű szoba kapott helyet, amit egy kertre néző hatalmas napozóterasz tesz teljessé.

Az alsó szint tavalyi felújításakor egy újraalkotott világos fürdőszobát és a villamos hálózat cseréje mellett új minőségi burkolatot is kapott. A minőségi járólap folytonosságának köszönhetően egységes lett a minden kabátot elnyelő szélfogó és az egymásba kapcsolódó világos konyha-étkező. A jövőbeni otthonának alsó szintje külön tágas nappalival és egy szeparált, gardróbbal felszerelt szülői hálóval büszkélkedhet.

Az alsó és felső szint összekötését egy masszív szerkezetű fém lépcső adja, mely tömörfa borítást és kényelmes pihenőt kapott.

Az impozáns, termő gyümölcsfákkal gazdagított telken kedvére bográcsolhat a kiépített tűzrakónál, vagy sütögethet az egész vendégsereget befogadni képes fedett teraszon.

A telek nagy méretének és ésszerű elrendezésének köszönhetően gazdasági épület is helyet kapott, kedvére veteményezhet az előkészített konyhakertben. Ráadásul bőven jut hely a család mindkét autójának, amit tágas kétállású garázs vár, míg vendégeinknek is lekövezett autóbeállóval tudunk szolgálni.

Biztonságát a csendes és nyugodt környék (Érd parkvárosi része), biztonságérzetét a redőnyökkel felszerelt hőszigetelt nyílászárók mellett kiépített riasztórendszer garantálja.

Érd az utóbbi években alvó városból élettel teli település lett, a mindennapokat óvodák-iskolák, éttermek-pizzériák-borbárok, egészségügyi szolgáltatók és aktív közösség teszi élhetővé. Az ingatlan elhelyezkedése településen belül kiváló, öt perce alatt gyalogosan a buszmegállónál vagyunk, igényünk szerint autóval pár perc alatt elérhető Budapest, de Érd vonatközlekedése is kiváló.

Érden érdemes élni, így ne késlekedjen -keressen bizalommal, nehogy lemaradjon vágyott otthonáról!