Sajnáljuk, de ez az ingatlan már elkelt! Azonban ne csüggedjen, hiszen adatbázisunkban további 180 ingatlan közül választhat egy Ön számára szimpatikusat. Kattintson ide, és kezdje meg a böngészést az elérhető ajánlataink között!

Remek családi ház Érden

Hozzáadás a kedvencekhez

Áttekintés

Referencia kód: ZIC06221004
Ár: 56.9 millió Ft
Ajánlat: ELADVA
Típus: ház - családi ház
Elhelyezkedés: Érd
Alapterület: 86 m2
Állapot: jó állapotú
Szobák: 3
Komfort: összkomfortos
Épület szintjei: 1
Telek: 1035 m2

Talán Ön is aggódik a rezsiköltségek miatt? Nem tudja hogyan fogja kifizetni az emelkedő árak mellett a fűtés és villany költségét?

Erre nyújt megoldást ez a ház, hiszen előfinanszíroztuk Önnek a ház teljes szigetelését, a vételár csökkentésével!

Ráadásul a mostani számok is magukért beszélnek: havi átlagos áram fogyasztás 200 kwh míg a gázfogyasztás 125m3, bőven a támogatási határon belül maradva.

Ennek tükrében olvassa ajánlatunkat!

Hangulatos családi házat kínálunk eladásra Érden, egy harmincas övezetben lévő utcában. Az ingatlan masszív beton alapja tökéletes stabilitást ad a tégla felépítménynek. Az önálló ház hosszanti tengelye délkelet-északnyugati tájolásának köszönhetően végig benapozott és az arányos méretű fa hőszigetelt nyílászáróknak köszönhetően egész nap fényárban úszik.

Az ingatlanba való bejutást fedett terasz teszi komfortosabbá. Leendő otthonában két nagyméretű, hajópadlóval és parkettával burkolt szoba, önálló bejárattal kapcsolódik az amerikai konyhás nappalihoz. Az étkezőből duplaszárnyú ajtó vezet a nyáresti beszélgetéseknek is helyet adó teraszra, ami közvetlenül a kert intim részével kapcsol össze minket. Sarokkádas fürdőszobában kapott helyet, a nemrég cserélt fűtésről és melegvízről gondoskodó Bosch kazán.

Igazi vendégmarasztaló, az alsó szinten kialakított nyárikonyha mely két helyiséggel: tágas kamrával és mosogatóval, wc-vel felszerelt műhellyel kapcsolódik. A nyárikonyhából kilépve a szeparált kert lekövezett részére jutunk, ahol a társasági életnek színteret adó masszív hintaágy és fedett beülős szaletli is található. Tekintetünk bármerre is téved, a gondos gazda fáradhatatlan munkáját tükröző, virágzó fákkal-bokrokkal és rengeteg évelő virággal találkozunk. A kert alapos tervezéssel lett beültetve, így kapott helyet a házközeli intim társasági kert és a haszonkert. A telek nagy méretének köszönhetően nem kell piacra rohangálnunk a zöldségért-gyümölcsért, kedvünkre bevethetjük az előkészített ágyásokat vagy elég csak leszakítanunk a fáról az érett gyümölcsöt. A telek a kert szerelmeseinek is minden igényét kielégíti, Champion baracktól, cseresznyén-meggyeken keresztül rengeteg féle és fajta gyümölcsfa lett ültetve, így nem maradhatnak el az alma-körte és szilvafák sem. A diófa árnyékában hinta kapott helyet, mellette szabad gyepfelület a gyerekek focizásához. A sziklakerthez közel a legmelegebb nyári napokon is bővizű (szivattyúval felszerelt) ásott kútból igény szerint locsolhatunk.

Autónknak a zárt udvar, biciklijeinknek külön tároló, kerti szerszámainknak fészer nyújt kényelmes helyet.

Érd az utóbbi években alvó városból élettel teli település lett, a mindennapokat óvodák-iskolák, éttermek-pizzériák-borbárok, egészségügyi szolgáltatók és aktív közösség teszi élhetővé. Igényünk szerint autóval pár perc alatt elérhető Budapest, de Érd vonatközlekedése is kiváló.

Érden érdemes élni, így ne késlekedjen keressen bizalommal, nehogy lemaradjon vágyott otthonáról!

Egyéb felszereltségek, tudnivalók

  • családi ház
  • Érd