Barátságos hangulatú, igényes lakás az ősfás Csertő parkban

Hozzáadás a kedvencekhez

Áttekintés

Referencia kód: ZIC06210539
Ár: 34.9 millió Ft
Ajánlat: eladó
Típus: lakás - panel
Elhelyezkedés: Füredi utcai lakótelep
Alapterület: 55 m2
Állapot: felújított
Szobák: 2
Fűtés: távfűtés egyedi méréssel
Lift: 1
Komfort: összkomfortos
Emelet: 1
Épület szintjei: 15
Bútorozás: bútorozott
Erkély: 4.4 m2
Erkély (#2): 3 m2
Parkolás: utcán-közterületen
Kilátás: utcai
Cím: Csető park

Zöldterületre néző barátságos hangulatú panel lakás a megújult Csertő Parkban.

Az Örs Vezér tértől pár perc sétára, Zugló egyik legbarátságosabb lakóövezetében – a 2018-ban teljes mértékben megújult Csertő Parkban várja új gazdáját ez a hangulatos kis lakás.

Aki a nagyvárosi hangulat pulzáló forgatagából egy békés hangulatú kis szigetre térne haza, itt biztosan megtalálja álmai otthonát.

A lakás az első emeleten található, szép állapotú, tájolása nyugati. A  bejárati ajtó biztonsági, az előszobából közelíthető meg a konyha, a fürdőszoba és a nagyobbik szoba, a kisebbik pedig ebből nyílik.

A 2 tágas erkélyről, csendes zöldterületre nézően kávézgathat a lakás szerencsés új lakója. A madárcsicsergéshez a szomszéd óvodából gyerekek kacaja csatlakozik.

A lakás bútorai, berendezési tárgyai, mosógép, hűtő, mikró, villanysütő, konyhai eszközök mind a vételár része, így befektetőknek is jószívvel ajánljuk.

A fenntartási költségek kedvezőek; a villany fogyasztás szerint, a távhő átlagos éves költsége 12.500 Forint volt a tavalyi évben. A közös költség 9.460 Forint.

A kikapcsolódásra, sétákra, feltöltődésre a közeli Rákos patak és a környező parkok nyújtanak remek lehetőséget, az Örs vezér tér (Árkád, Sugár, Ikea) 10 perc sétával elérhető.

Ez a szuper hangulatú barátságos kis kuckó igazi kincs a városi pörgés után nyugalomra vágyóknak, várhatóan hamar gazdára talál.

VIDEÓ:

Térkép