Gárdonyban remek családi ház

Hozzáadás a kedvencekhez

Áttekintés

Referencia kód: ZIC06220902
Ár: 47.9 millió Ft
Ajánlat: eladó
Típus: ház - családi ház
Elhelyezkedés: Gárdony
Alapterület: 56 m2
Szobák: 1
Félszobák: 1
Fűtés: kandalló, fa tüzelés
Komfort: összkomfortos
Épület szintjei: 1
Telek: 352 m2
Cím: Gárdony

Kizárólagos kínálatunkban eladó – Gárdony kedvelt környékén – egy csendes számozott utcában ez az egy szintes tégla építésű családi ház.

A barátságos ház a hetvenes évek végén épült, mely azóta is az építtető család tulajdona. A saját használatra tervezett ház biztos alapokra készült, masszív, stabil falazata hőszigetelést kapott, amit a frissen cserélt kétrétegű hőszigetelt műanyag nyílászárók tesznek teljessé.

A ház fűtéséről két egyenként 5 kw-os samottal bélelt öntöttvas kandalló gondoskodhat, de a legzordabb hidegekben is csak az egyikre volt szükség (a másik hőforrás a beüzemelése óta nem lett begyújtva). E gazdaságosan fenntartható ház korszerűsített hőszigetelésének köszönhetően, a mai gázfűtés töredékéért kifűthető, amit csak erősít az ideális tájolásnak köszönhető körbenapozottság.

Kiváló fa tetőszerkezete, (ahol a födém szintén szigetelést kapott) esőcsendesítővel lett kialakítva, hogy a cserépfedésre érkező csapadék kíméletesen érkezzen a csatornába. Villanyhálózata átvizsgáláson esett át és a fő fogyasztók (mosógép, bojler, mikro…) új vezetékezést és egyedi kört kapott.

A világos otthon tágas járólappal burkolt konyhával rendelkezik (ahol kényelmesen elfér az étkező is), amiből ésszerűen érjük el a kamrát. A ház terei könnyen elérhetők – a tágas kapcsolatoknak köszönhetően -, széles ajtóval nyíló nagyszoba vastag, centiméteres lépéscsillapítóval kiegészített laminált parketta burkolatot kapott, ami tovább folytatódik a félszobában is. Mind a nagyszoba, mind a félszoba teljes esztétikai felújításon esett át és új, a kialakított stílushoz illeszkedő bútorokat kapott.

A ház igény esetén teljes bútorzatával együtt átadó, és gyakorlatilag azonnal költözhető.

A kompakt ház szélfogós bejárata előtt déli tájolású teraszt található. A felépítmény ideális elhelyezésének köszönhetően telken belül kényelmesen parkolhatunk, sőt, a házhoz kapcsolódó 25 m2-es garázsunkban az autó mellett nemcsak a műhelysarok fér el, hanem gond nélkül elhelyezhetjük a bicikliket, szárazon tarthatjuk a tűzifát és a kerti szerszámoknak is fedezéket nyújtunk.

A telek végét sövénysor szegélyezi, amit a kertben gyönyörű cseresznyefa egészíti ki és igényeink szerint jut hely a veteményesnek is.

Gárdony a Velencei tó legfejlettebb települése, kiváló közlekedése (amit a Székesfehérvár- Budapest viszonylaton zónázó vonatok tesznek teljesé) mellett, gazdag infrastruktúrával rendelkezik. Nálunk minden jelentős élelmiszerlánc megtalálható, éttermek, kávézók-cukrászdáktól kiindulva gyógyszertár drogéria és posta mellett, bölcsődétől gimnáziumig magas színvonal biztosított. Karnyújtásnyira a minden évszakban programot adó Velencei tó, ahol még a szabadstrandok is jól felszereltek.

Vegye meg ezt az ingatlant, amivel az értékálló tulajdonszerzés mellett a tóparti életérzést is megszerezheti!