Egyszobás lakás századfordulós házban

Hozzáadás a kedvencekhez

Áttekintés

Referencia kód: ZIC06190809
Ár: 16.5 millió Ft
Ajánlat: eladó
Típus: lakás - tégla
Elhelyezkedés: Istvánmező
Alapterület: 28 m2
Állapot: közepes állapotú
Szobák: 1
Fűtés: gáz-konvektor
Komfort: összkomfortos
Emelet: földszint
Épület szintjei: 4
Építés éve: 1905
Parkolás: utcán-közterületen
Kilátás: udvari
Cím: Gizella út

Istvánmező; Zugló polgári hangulatú és frekventált része. A Népstadion és Városliget szomszédságában található századfordulós épület hátsó udvarában épült ez a különálló, földszintes házsor ahol a lakás található.

Mivel ez egy külön épület, ezért az átlagosnál csendesebb a lakás. Csak oldalsó szomszédja van, felette tetőtér húzódik. A bejárat az udvarra nyílik és a lakás előtti rész szabadon alakítható. Növények, kerti bútor, egyéb dekoráció.. gyakolatilag az új tulajdonoson múlik mennyire használja majd ki ezt a lehetőséget.

Az ingatlan részben felújított, de költözés előtt indokolt lehet a falak és fa nyílászárók festése illetve a fürdőszoba updatelése. A szoba nagy ablaka a ház mögötti csendes részre tekint, ahol a tárolók találhatóak. A bejárati rész keleti míg az ablak nyugati tájolású.

A ház kulturlált, a belső homlokzat és a folyosók pár éve lettek felújítva. A lakók mindenfele dísznövényekkel és egyéb módon dekorálják a közös részeket így a ház kedves hangulatú, kimondottan élhető. Jó és összetartó lakóközösséggel.

A környék frekventáltsága remek; Puskás Ferenc metrómegálló, 1es villamos a közvetlen közelben. A belváros éjjel-nappal 10 perc alatt elérhető!

Az ingatlan kevés energiaráfordítással ideális otthonod lehet, de tökéletes akár befektetésnek is. Ár-érték arányban a mostani piacon verhetetlen.

Ezért érdemes gyorsan reagálni, lehet holnapra már el is kelt!

Térkép

Címkék

, , , ,