Világos nagypolgári lakás az Iparművészeti Múzeum mögött

Hozzáadás a kedvencekhez

Áttekintés

Referencia kód: ZIC06211005
Ár: 50.9 millió Ft
Ajánlat: eladó
Típus: lakás - tégla
Elhelyezkedés: IX. kerület
Alapterület: 73 m2
Szobák: 2
Fűtés: gáz-cirkó
Komfort: összkomfortos
Emelet: 3
Épület szintjei: 3
Bútorozás: bútorozatlan
Parkolás: utcán-közterületen
Kilátás: udvari
Cím: Kinizsi utca

Belső-Ferencváros a Dunára kifutó utcájában, a Kinizsi utcában eladó ez a 73 m2-es, tágas, világos 3. emeleti lakás, mely egy patinás, karbantartott tégla házban található.

Az érkezéskor láthatjuk a nemrég felújított homlokzatot, majd a csendes II. lépcsőház-udvar felé közeledve kényelmes padokkal felszerelt, zöldellő kis belső park mellett elhaladva közelítjük meg a lakást.

A környéken szokásos körfolyosó déli naptól verőfényes oldalára néznek a szobák ablakai. Az új, biztonsági bejárati ajtón belépve látjuk, hogy az egész lakás déli fekvéséből adódóan világos, napfényes.

A tágas előtérből nyílik a hasznos kis erkéllyel színesített, beépített konyha- étkező, valamint a mennyezetig polcozott kamra-tároló, és a majd fél fürdőszoba méretű külön mellékhelyiség kézmosóval.

Jobbra található a két nagy méretű, parkettás, egymásba nyíló szoba, redőnyös nagy ablakaival csak erősíti a tágasság és kényelem érzetünket.

A nappaliból nyíló gardrób szoba hatalmas beépített szekrényei,  a rajta keresztül megközelíthető tágas-kádas fürdőszoba is fokozza komfort érzetünket, itt található a szakember által rendszeresen karbantartott cirkó kazán is, mely a központi fűtést ( dupla radiátorokkal) és a melegvizet biztosítja.

A minket körülvevő csend és nyugalom okát is hamar megtudjuk; a tulajdonos speciális hangszigeteléssel borította a szomszéd lakással közös falat, és a belső udvarba sem szűrődik be semmilyen zavaró utcai zaj.

Az ismertetett matek sem szomorít el minket; a közös ktg. 20.002 Ft.  (benne a vízdíj, és nincs külön csatorna)  a villanyszámla 5-8 e Ft. (villanytűzhely van), a gáz (fűtés) havi átlaga pedig 12 e Ft, nyáron 300 Ft., télen max. 30 e Ft. volt.

Az is tetszik, hogy van Fundamenta számlája a háznak felújításra: a folyamatos karbantartás utolsó eleme az egész ház, kitáblázott, vissza nem térítendő támogatással is feljavított elektromos hálózat korszerűsítése volt, melynek sok milliós számlájából ez a lakás (négyzetméter alapon) havi 8 e Ft-tal részesül még 3-4 évig. Ez a felújítási alap.

Távozóban, a kapun kilépve fél lábbal már az előttünk megálló trolin lehetünk, (a metro is nagyon közel van), de inkább irány a közeli Ráday utca sétáló forgataga; nem kell messzire menni minden beszerzési forrás, szórakozó hely, Dunapart a vagány játszóteres Nehru parkkal séta távolságra van, a kőhajításra lévő Markuszovszky park kutyafutatója is napi célpont lehet,  lokáció kifogástalan.

Sok érvet nem tudnánk felhozni, hogy Miért ne költöznénk ide? Persze látják az előnyöket mások is; ha a fentiek kedvére valók, jöjjön, nézze meg mihamarabb, hogy Ön döntsön.

Videó:

 

* ez a weboldal a Zuglói Ingatlan Centrum referencia honlapja. Az itt szereplő ingatlanok, fényképek és adatok nem minősülnek ajánlattételnek, a változás jogát fenntartjuk!