Nagypolgári, de mégis modern zuglói otthon

Hozzáadás a kedvencekhez

Áttekintés

Referencia kód: ZIC06210409
Ár: 54.9 millió Ft
Ajánlat: eladó
Típus: ház - házrész
Elhelyezkedés: Alsórákos
Alapterület: 90 m2
Állapot: felújított
Szobák: 3
Félszobák: 1
Fűtés: gáz-cirkó
Komfort: duplakomfortos
Építés éve: ~1950
Épület lakás száma: 17
Parkolás: utcán-közterületen
Kilátás: utcai
Cím: Szugló utca 117

50’s években épült, a közös udvarra nyíló lakásokból álló sorházban található ez a nagypolgári jellegű, remek adottságokkal rendelkező ingatlan.

Az épület utca felőli szárnyát foglalja el, gyakorlatilag teljesen különáll az épület többi részétől. Ablakai is az utca felé néznek.

A felette található tetőtér beépíthető, így a lakóterület jelentősen megnövelhető!

Gyakorlatilag mintha saját családi háza lenne, csak töredék áron..

Az ingatlan teljes műszaki és esztétikai felújításon esett át a tavalyi évben. Majdhogynem felesleges is felsorolni a fejlesztéseket: minden felújításra került! Kondenzációs kazán és a teljes fűtés rendszer, hőszigetelt műanyag ablakok, falak, vezetékek, burkolatok, stb…

Amellett, hogy az ingatlan korszerű és vadonatúj, egyben esztétikus is. Az enteriőr bármelyik otthon magazinban megállná a helyét, a felhasznált színek és burkolatok tökéletesen simulnak egymáshoz. A 3.5m belmagasság, a figyelmesen megőrzött nagypolgári stíljegyek -belső ajtók, faragott ablakkeretek, na és a gyönyörű zsalúziák.. mind hozzájárulnak az egyedi atmoszférához, amely egyből elvarázsolja az embert.

Az alaprajz ideális; hatalmas terek biztosítanak tökéletes helyszínt a közösségi eseményekhez, ám emellett a külön nyíló szobák gondosoknak a magánszféráról is.

Ha a rendelkezésre álló tekintélyes tér mégsem bizonyul elegendőnek akkor a szobák bármelyike könnyedén galériázható. Vagy pedig a már említett tetőtér beépítés biztosíthat rengetek plusz lakóteret.

A bejárat és az előszoba dél-keleti és a belső udvar felé, a nagy szobák nyugati tájolásúak és az utca felé tekintenek. A Szugló utca moderált autóforgalma a lakásban egyáltalán nem zavaró.

A rezsiköltségek alacsonyak: kktg 20.000.- fűtés télen:

A vételár tartalmazza a teljesen új és gépesített konyhbútort valamint az igényes világítótesteket és villanykapcsolókat.

A környék igazán kényelmes és remekül frekventált: 82es troli az utcában, 7/173 buszok a közelben -a belváros éjjel nappal 15 perc alatt elérhető! De a közvetlen közelben található még a népszerű Bosnyák téri piac, boltok, iskolák és óvodák valamint a hangulatos Rákospatak is.

Remek ár-értékét figyelembe véve ez egy hiánypótló ajánlat a piacon és várhatóan gyorsan eladásra kerül.

Ne szalassza el a lehetőséget!

VIDEÓ:

Térkép

Címkék

, , , , , , , ,