Álmaid otthona a mesés Dunakanyarban

Hozzáadás a kedvencekhez

Áttekintés

Referencia kód: ZIC06210824
Ár: 64.9 millió Ft
Ajánlat: eladó
Típus: ház - családi ház
Elhelyezkedés: Sződliget
Alapterület: 140 m2
Állapot: jó állapotú
Fűtés: gáz-cirkó
Komfort: duplakomfortos
Épület szintjei: 2
Építés éve: ~1980
Épület lakás száma: 2
Bútorozás: bútorozott
Telek: 625 m2
Parkolás: telken parkoló
Kilátás: kertre néző
Cím: Liget utca

EGYEDÜLÁLLÓ LEHETŐSÉG, NE SZALASZD EL!

Sződliget, a Dunakanyar talán leg-nívósabb csendes, turistamentes kis települése. Nemzetközi jacht kikötő, mesebeli horgásztó, ápolt közterületek, szép épületek és mindez közvetlenül a Duna mellett.. itt minden nap nyaralásnak tűnik!

Egyedi és hangulatos fúziója a szép kisvárosnak és a frissítő vízparti nyaraló övezetnek. Ráadásul közel a fővároshoz és Váchoz -gyakorlatilag minden szükséges infrastruktúrához.

Nem véletlenül az egyik legkeresettebb desztináció, itt ritkán adnak el ingatlant -melyek gyorsan eladásra is kerülnek!

Házunk a város legszélén, közvetlenül a gyönyörű tájvédelmi körzet mellett található. Ráadásul zsákutcában.. a környéken teljes a nyugalom. Ide öröm hazaérni egy fárasztó nap után, tökéletes hely feltöltődni és a családoddal lenni.

A jelenleg szépen termő gyümölcsfák és zöldség veteményesek által dominált, 661m2 telek pont ideális méretű; a tágas teraszok mellett bőven van hely szabadidős tevékenységekhez, sportoláshoz és még medencének is -plusz akár dísz és fűszernövényeknek. Ám mégsem túl nagy, viszonylag könnyen karbantartható!

A parkolás a ház előtt vagy a kertben is megoldható.

A duplakomfortos ház a 80’s években épült masszív tégla épület, beton födémmel és kőzetgyapot szigetelésű zsindely tetővel. A fűtésről korszerű központi gázkazán gondoskodik, tartalék gyanánt pedig egy vegyes tüzelésű kazán áll rendelkezésre.

A főépület mellett közvetlenül található kuckós -külön lakásként kialakított házikó révén az ingatlan jelenleg két generációt kiszolgáló élettér. Ám igény esetén a két szomszédos épület könnyedén egybenyitahtó!

Az ingatlan folyamatosan fejlesztett és karbantartott, kimondottan esztétikus és jó állapotú. Egy kozmetikai felújítás után akár költözhető is. De ha a teljes potenciálját ki akarjuk használni, akkor érdemesebb lehet egy olyan átalakításban gondolkodni melynek keretén belül saját elvárásaidnak megfelelően alakíthatod ki az elrendezést; a jelenlegi alaprajz rengeteg lehetőséget rejt magában! És így új otthonod 100% az igényeidnek és saját ízlésednek megfelelően lesz kialakítva.

A ház elhelyezkedése tökéletes; a kert teljesen privát és védett a tekintetektől. Az utca túloldalán pedig már közvetlenül a vadregényes természet kezdődik..

A szomszédok és maga a környékbeli lakóközösség is referencia értékű. Tisztességes, jó szándékú lokálpatrióta emberek, akikhez nyugodtan fordulhatsz szükség esetén.

Emellett a lokalizáció még zavarbaejtően kényelmes is! A közvetlen közelben kis cukrászda, éttermek, boltok de sportpályák és játszóterek is találhatóak. A Duna-part és a mellette húzódó sétány két perc séta, ez télen-nyáron egy élmény.. de hangulatos sétákat tehetsz a környező tájvédelmi körzet ösvényein vagy akár a varázslatos és országszerte híres közeli Mese-tónál is.

Ha a fentiekhez még a reálisan megállapított -sőt, kedvezőnek mondható vételárat is figyelembe veszed, már láthatod miért egyedülálló ez a lehetőség!

Rajtad áll élsz -e vele vagy elszalasztod…

VIDEÓK:

 

 

 

 

Térkép

Címkék

, , , , , , , , ,