Másfél szobás lakás a megújult Pongrác telepen

Hozzáadás a kedvencekhez

Áttekintés

Referencia kód: ZIC06200607
Ár: 21.9 millió Ft
Ajánlat: eladó
Típus: lakás - tégla
Elhelyezkedés: X. kerület
Alapterület: 38 m2
Szobák: 2
Fűtés: gáz-konvektor
Komfort: összkomfortos
Emelet: félemelet
Épület szintjei: 3
Építés éve: 1955
Parkolás: garázs
Kilátás: kertre néző
Cím: Csilla utca

Szépen felújított, gyönyörűen karbantartott és fantáziadúsan kialakított kertek -parkok, rengeteg zöldfelület, nagy lombú százéves fák..

A Pongrácz lakótelepen található ez az otthonos kis lakás, lakható állapotú, a szobák mellett külön WC-vel, utólagosan kialakított fürdővel, jó méretű konyhával. A szobák szalag parkettásak, a nyílászárók hőszigetelt műanyag ablakok. A fűtést gázkonvektor biztosítja, a melegvizet bojler szolgáltatja.

A lakáshoz tartozik még egy kb. 5 m2-es tároló helyiség (benne az árban) és van önálló, téglából épült, a legjobb helyen lévő garázs is, mely 2,3 M Ft-ért megvásárolható.

Az itt lakók megelégedésére a felújító projekt keretében az orvosi rendelő, az óvoda és a bölcsőde is megújult, a volt közfürdőből pedig mára egy kedvelt közösségi házat alakítottak ki. A közeli informatikai szakgimnázium is nagy népszerűségnek örvend nívós képzése miatt. A napi szükségletek ellátására kis
boltok is vannak a közelben, de a nagyok, az Aréna és az Árkád is gyorsan elérhető.
Közlekedni is zökkenő mentesen tudunk; a 95-ös és 195-ös busszal percek alatt a Stadion Metrónál vagyunk.

A jó fekvésnek köszönhetően akár a Kerepesi, akár a Kőbányai úton hamar elérhetőek a város belsőkerületei is.

Összegezve: ebben a megújított, élhető környezetben a kínált, jó állapotú, barátságos lakást bátran ajánljuk fiataloknak, idősebbeknek egyaránt. Az ingatlan a 20-25 M Ft-os ár kategóriában kifejezetten jó vételnek minősül, ezért várhatóan nem sokáig lesz elérhető.

Térkép