Örökpanorámás, napfényes lakás közel a Margitszigethez

Hozzáadás a kedvencekhez

Áttekintés

Referencia kód: ZIC06210220
Ár: 41.9 millió Ft
Ajánlat: eladó
Típus: csúsztatott zsalu
Elhelyezkedés: XIII. kerület
Alapterület: 57 m2
Állapot: felújított
Szobák: 2
Fűtés: távfűtés egyedi méréssel
Lift: 1
Komfort: összkomfortos
Emelet: 9
Épület szintjei: 9
Erkély: 5 m2
Parkolás: utcán-közterületen
Kilátás: panorámás
Cím: Esztergomi út

A kerület közkedvelt részén, csendes zöldövezeti ám mégis frekventált környéken található ez a kivételes adottságokkal rendelkező lakás, kimondottan kellemes -kulturált társasház legfelső emeletén.

A ház a korszak jellegzetes építési stílusának kiemelkedő darabja; szép ívelt formáival, egyedi vonalvezetésével, valamint art deco hangulatot időző nagy bejáratával és a lobbival könnyen elbűvöli a látogatót.

Belépve látszik, hogy az itt lakók szeretik az épületet és vigyáznak rá. Minden szép tiszta -kulturált és az embereknek természetes, hogy egymásra köszönnek.

A legfelső emeletre érve a lépcsőházból külön erkély áll a lakók vagy a vendégek rendelkezésére (melyet régen szivarozó erkélynek hívtak).

Az ingatlanba lépve egyből látni, ez nem egy mindennapi lakás.

Az alaprajz gyakorlatilag tökéletes, az ingatlan körbejárható, a helyiségek külön-külön is megközelíthetőek vagy egybe is nyithatóak. A szobák tágasak, kimondottan jó az ember térérzete. Amihez jelentősen hozzájárul a Budai és a Pilisi hegyekig akadálytalan örökpanorámás kilátás is!

Ami az erkélyre kilépve még jobban érvényesül. Ez tökéletes helyszín olvasni, relaxálni de akár beszélgetni vagy vacsorázni barátainkkal, szeretteinkkel. Az embernek nem nagyon akaródzik innen bemennie… Pláne ha éppen egy gyönyörű naplementét csodálhat meg!

 A házak U alakban ölelik körbe a hangulatos kis ősfás teret, ahova a lakás közvetlenül tekint. Itt reggeltől estig zavartalan a nyugalom. Így az enteriőr is egész nap csendes.

Szomszéd felül természetesen nincsen és oldalt is csak a nappali irányából van egy lakás.

Az ingatlan jó állapotú, egy tisztasági festés és apróbb ráncfelvarrások után akár egyből költözhető!

Műszaki paraméterek:

– egyedi mérésű távfűtés (a lakásban nincsen szénmonoxid veszély)

– szúnyoghálós, redőnyös új nyílászárók

– légkondicionáló

– rezsiköltségek> közös költség: 10.800.- fűtési télen: ~20.000.- ft

– korszerű biztonsági bejárati ajtó

– a ház videokamerával felszerelt, saját gondnokkal

– az épületben zárható kerékpár, babakocsi és egyéb közös tárolóhelyiségek vannak.

A házat parkok, kutyafuttatók, kondipályák és játszóterek veszik körül. De a zöldövezeti és csendes környék emellett kiválóan frekventált is:

– 5 perc sétára van az Árpád-hídi metróállomás, számtalan buszjárattal és az 1-es villamossal

– kisgyermekeseknek nagy előny, hogy 5 perc sétára van a Tücsöktanya, ahol ingyenes játszóház és gyerekprogramok várják a kerületi lakosokat

– úgyszintén 5 perc sétára van az óvoda, iskola, orvosi rendelő, gyógyszertár vagy több közért is, valamint az új dunaparti sétány és a Dagály strandfürdő.

– és ráadásként a Margit sziget gyalogosan 15 percnyi sétával elérhető!

Fentiek mellett ha még a reálisan megállapított vételárat is figyelembe veszi Ön is láthatja, ez egy valóban kiváló lehetőség. Ha ilyen otthont keres nem tanácsos késlekednie, könnyen lemaradhat róla!

Térkép

Címkék

, , , , , , , , , , , , ,