Sajnáljuk, de ez az ingatlan már elkelt! Azonban ne csüggedjen, hiszen adatbázisunkban további 189 ingatlan közül választhat egy Ön számára szimpatikusat. Kattintson ide, és kezdje meg a böngészést az elérhető ajánlataink között!

Örök panorámás telek Gödöllőn, két remek faházzal

Hozzáadás a kedvencekhez

Áttekintés

Referencia kód: ZIC06210913
Ár: 30.5 millió Ft
Ajánlat: ELADVA
Típus: telek
Elhelyezkedés: Gödöllő
Alapterület: 95 m2
Szobák: 2
Félszobák: 2
Fűtés: gáz-konvektor
Komfort: összkomfortos
Épület lakás száma: 2
Telek: 887 m2
Parkolás: telken parkoló
Kilátás: panorámás
Villany: telken belül
Víz: telken belül
Gáz: telken belül
Csatorna: telken belül
Cím: Gödöllő, Perczel Mór utca

Jelen hirdetés a ZIC korábbi referencia munkája és már eladásra/kiadásra került. És mint ilyen, nem minősül ajánlattételnek. Aktív hirdetéseinkért kérjük látogassa meg bármelyik országos ingatlanhirdetési portált. Köszönjük megértését!

Az utolsó lehetőségek egyikeként eladó Gödöllő értékes, déli lejtős domboldalán egy 887 m2-es, teraszos kialakítású, két házzal rendelkező látványos, panorámás telek a legfelső utcában.
Mindkét ház szigetelt, téli tartózkodásra is alkalmas; a felső 55 m2-es, kétszintes, teraszos, alápincézett   (kb. 16 m2), 90-es évekbeli cseh típusú faház, az alsó teraszos részen fekvő pedig húsz éves, 2001-ben épült, kb. 40 m2-es szigetelt, részben alápincézett épület is jó állapotú, akár ottlakásra is alkalmas.
Mindkét faházban komplett konyha és fürdő található a tágas, világos nappali mellett.

A felső ház fedett teraszáról minőségi panorámában gyönyörködhetünk.
A felső ház mellett két autó számára lugasszerűen kialakított beállóhely áll rendelkezésre.
Meglepő, de a telek teljesen összközműves; a víz, villany, gáz bekötés mellett már csatorna is van. Az összközmű és az általa kínált összkomfort adta lehetőségekkel lehet élni; bár a telek még jelenleg üdülőövezet minősítésű 15%-os beépítési lehetőséggel, az átminősítés folyamatban van, egy-két éven belül lakóövezet lesz itt is, ahogy az utca lenti része már jelenleg is az.

A közvetlen szomszédságban már öt-hat telken nemrég épült minőségi lakóházak állnak.
Itt még zöldellő, beállt kertről beszélünk, bal oldalán hosszan elnyúló, finom szőlősorral, a szépen kialakított vízszintes teraszon szemet gyönyörködtető pihenőhellyel, a telek alsó részén pedig a gyümölcsfák színes kavalkádja: körte, cseresznye, szilva, barackfák mellett az igazi ínyenceknek megél itt a naspolya és a fügefa is. Az öntözéshez a kerti csapon kívül van két egy köbméteres tartály is csővezetékkel.
Összességében a telek tökéletesen alkalmas egy nagyobb családnak is hétvégi ház(ak)nak, de megmozgathatja a fantáziáját az építkezőknek is; páratlanul szép látványvilágú nappalit is el tudok képzelni itt végleges lakóhelyként. Jó tervező is kell persze, mert a telek 11 méteres szélessége ügyes helykihasználást, nyújtott, hosszúkás épületet kíván. Aki megoldja ezt a feladatot, annak sokáig, sok örömöt nyújt majd ez az ár-érték arányában is kiváló telek.