Magunkról

Szeretettel üdvözöljük honlapunkon!

Pár szóban bemutatnám Önnek cégünket, a Zuglói Ingatlan Centrumot.

Zugló, „falu a városban”. Küldetésünk, hogy ebben az érdekes, változatos, pezsgő ám mégis nyugodt, zöldövezeti és frekventált kerületben segítsünk ügyfeleinknek ingatlant találni, cserélni, eladni. Lényegében létrehozni azt az otthont amelyre mindig is vágyott.

Ennek érdekében dolgozunk a hét 7 napján, ha kell reggeltől estig. Szakmai tapasztalatunk segít Önnek eligazodni a piac útvesztőiben, kikerülni a buktatókat és megfelelő döntéseket hozni.

Kiemelkedő hatékonyságunk kulcs eleme, hogy energiáinkat, kommunikációs vonalainkat és minden figyelmünket kizárólag erre a kerületre fókuszáljuk.

Irodánk ráadásul az egész ország területén összeköttetésekkel rendelkezik. Több ezres vásárlói-eladói adatbázis áll rendelkezésünkre, melynek segítségével rekord gyorsasággal tudjuk az ingatlanok értékesítését realizálni vagy akár új otthonának felkutatását elvégezni!

És végül de nem utolsó sorban ingatlanainkat  minden média orgánumában prezentáljuk, a legkisebbektől a legnagyobbakig.

Szolgáltatásaink  teljes körűen átölelik a területet, átfogó ingatlankínálatunkon felül szakmai tanácsadás, értékbecslés, jogi és pénzügyi képviselet, energetikai tanúsítvány készítés, mérnöki vagy kivitelezési asszisztencia.. Felkészültünk a feladatra és tapasztalt szakembereink révén Ön a legjobb helyen jár!

Ha kérdése van keressen minket elérhetőségeink egyikén vagy üzenjen nekünk itt.

* a https://zugloingatlancentrum.hu/ weboldal a Zuglói Ingatlan Centrum referencia honlapja. Az itt szereplő ingatlanok, fényképek és adatok nem minősülnek ajánlattételnek, a változás jogát fenntartjuk