Szolgáltatásaink

Ingatlan eladás, bérbeadás

Ha Ön Zuglóban illetve Zugló vonzáskörzetében szeretné értékesíteni ingatlanát, ránk számíthat! Mivel e területre szakosodtunk, ezért átfogó kapcsolati tőkével rendelkezünk.

Tudjon meg többet

Építőipari-kivitelezési szolgáltatások/tanácsadás

Sajnos napjainkban nagyon nehéz megbízható mesterembereket találni. Rengeteg a hozzá nem értő, felületes vagy éppen tisztességtelen kivitelező. Több éves pályafutásunk során volt szerencsénk olyan szakembereket megismerni, akiket jó szívvel ajánlhatunk ügyfeleinknek. Profik, pontosak, megbízhatóak és a minőségi munkát megillető normál, de nem magas árakon dolgoznak.

Tudjon meg többet

Ingatlan felkutatása Önnek

Törekszünk arra, hogy Zugló összes fellelhető minőségi ingatlana elérhető legyen kínálatunkban. Alapvető irányelv, hogy olyan ingatlannal nem foglalkozunk, amit nem tudunk jó szívvel ajánlani.

Tudjon meg többet

Ingatlan értékbecslés

Ezen szolgáltatás elengedhetetlen része az ingatlan szektornak. Szakmailag képzett és tapasztalt kollégánk kedvező áron elkészíti ingatlanának értékbecslését.

Tudjon meg többet

Jogi-, pénzügyi képviselet, tanácsadás

Az ingatlan adásvétel felelősségteljes lépés, megkívánja a felkészült és naprakész jogi és pénzügyi képviseletet. Veterán ügyvéd kollégánk az ingatlan tranzakciók specialistája, rá bízvást számíthat. Érdemben ellátja érdekeinek képviseletét, segít felkészülni és hatékonyan végigkísérni Önt, amíg csak szükséges. Irodája a Polgármesteri Hivatal mellett, Zugló szívében található. Fontos megemlíteni, hogy magas szintű szolgáltatásait ügyfeleink részére kiemelten kedvező díjazás ellenében végzi!

Tudjon meg többet

Mérnöki szolgáltatások, tanácsadás

Vásárlás előtt érdemes szakemberrel felméretni a kiválasztott ingatlant. Mérnök kollégánk alapos, hatékony és gyors értékelést készít ügyfeleink részére. De építkezés/átalakítás esetén is szívesen segít!

Tudjon meg többet

Energetikai tanúsítvány elkészítése

Immáron kötelező velejárója az ingatlan tranzakcióknak az energetikai tanúsítvány. Mérnök kollégánk ügyfeleinknek a legalacsonyabb elérhető áron elkészíti a tanúsítványt, maximum 1-2 napon belül!

Tudjon meg többet