Sajnáljuk, de ez az ingatlan már elkelt! Azonban ne csüggedjen, hiszen adatbázisunkban további 189 ingatlan közül választhat egy Ön számára szimpatikusat. Kattintson ide, és kezdje meg a böngészést az elérhető ajánlataink között!

Világos nagypolgári lakás Herminamezőn

Hozzáadás a kedvencekhez

Áttekintés

Referencia kód: ZIC06171116
Ár: 43.8 millió Ft
Ajánlat: ELADVA
Típus: lakás - tégla
Elhelyezkedés: Herminamező
Alapterület: 115 m2
Állapot: közepes állapotú
Szobák: 4
Félszobák: 2
Fűtés: gáz-cirkó
Komfort: duplakomfortos
Emelet: 1
Épület szintjei: 4
Építés éve: 1935
Erkély: 2 m2
Parkolás: utcán-közterületen
Kilátás: utcai
Cím: Thököly út

Eladó Zuglóban, néhány percnyire a belvárostól, rendezett helyzetű házban, egy főútvonalon lévő, igazi nagypolgári hangulatot idéző lakás.

A felújítás előtt álló ingatlan valóban jó adottságokkal bír; lehetőséget nyújt egy nagyobb család, vagy csak nagyobb helyigényű család számára, egy modern, műszakilag megújult, de a polgári világ nyugalmát is felidéző otthon kialakítására.
Méreténél és belső elrendezésénél fogva, tökéletesen megfelelhet üzleti hasznosításra is; fogászati rendelőtől, ügyvédi irodáig, sok mindenre alkalmassá teszi fekvése és jó megközelíthetősége is.

A lakást jó tájolás, szellős, nagy terek, jelentős belmagasság, patinás, de felújítandó nyílászárók jellemzik. Szembetűnő a variálhatóság ; lehet akár nagy családnak, több generációnak kialakított lakás , mely a közös időtöltés terei mellett szeparáltságot és külön lakrészeket nyújt, és lehet egy körbejárható, barátságos fogadótérrel rendelkező iroda is.
A lakás több ablaka is főútvonal felé tekint, de ennek ellenére az enteriőr csendes, nyugodt.

Az infrastruktúra, közlekedés kiváló, a 7 -es busz az ingatlan közvetlen közelében áll meg, a belváros 5 perc alatt elérhető.

A házbéli lift kiépítése küszöbön áll, a szomszédok csendesek, barátságosak; érdemes megnézni ezt a valóban sok lehetőséget magában rejtő ingatlant.

Térkép

Címkék

, , , ,