Sajnáljuk, de ez az ingatlan már elkelt! Azonban ne csüggedjen, hiszen adatbázisunkban további 189 ingatlan közül választhat egy Ön számára szimpatikusat. Kattintson ide, és kezdje meg a böngészést az elérhető ajánlataink között!

Teraszos, kétszobás lakás ősfás kis utcában

Hozzáadás a kedvencekhez

Áttekintés

Referencia kód: ZIC06171230
Ár: 31.5 millió Ft
Ajánlat: ELADVA
Típus: lakás - tégla
Elhelyezkedés: Kiszugló
Alapterület: 48 m2
Állapot: újszerű
Szobák: 1
Félszobák: 1
Fűtés: házközponti egyedi méréssel
Lift: 1
Komfort: összkomfortos
Emelet: 3
Épület szintjei: 4
Építés éve: 2006
Terasz: 4 m2
Parkolás: garázs
Kilátás: utcai

Kiszugló csendes, ősfákkal díszített utcájában található ez a kifogástalan állapotú, a fák lomkoronáira néző lakás.

A ház új építésű, lifttel rendelkezik, így a négyszintes épület bármely része, a teremgarázs szintet is beleértve akadálymentesen elérhető.

A praktikus tároló helyekkel rendelkező lakás jó térérzetet kelt; tágas dolgozó sarokkal, konyhai átadóval kombinált étkező résszel, és egy utca felé néző, jó méretű erkéllyel is rendelkezik, mely egy hasonló új társasház zöldellő kertjére tekint. A félszoba világos, és körbejárhatóan elfér benne egy 160-as francia ágy. Kényelmünkhöz még egy zuhanyozós fürdőszoba, külön bejáratú WC, és a gépesített konyhában ügyesen kialakított kamra szekrény járul hozzá.

A szép állapothoz azonnali költözési lehetőség, és kedvező fenntartási költségek járulnak; közös ktsg: 9400ft. havi átlagos rezsi: 15000ft. Minden fogyasztás egyedi mérőórák alapján fizetendő.

A kulturált, rendezett környezet szépen rendben tartott, parkosított belső kertet jelent; a házbeli gyermekek számára biztonságos játszóteret is kialakítottak.

Az ellátottság és a közlekedés is plusz pontokat ér: Boltok és egyéb infrastruktúra a közelben, Bosnyák tér a piaccal szintén, és a troli valamint a kék busz is 2-3 perc sétával elérhető.

Az ingatlanhoz opcionálisan megvásárolható egy 2nm.-es tároló +22nm.-es teremgarázs hely is, ezek vételára 3.5 millió Forint.

Térkép

Címkék

, , , , , , ,