Sajnáljuk, de ez az ingatlan már elkelt! Azonban ne csüggedjen, hiszen adatbázisunkban további 187 ingatlan közül választhat egy Ön számára szimpatikusat. Kattintson ide, és kezdje meg a böngészést az elérhető ajánlataink között!

Rákosszentmihályon új építésű azonnal költözhető álomotthon

Hozzáadás a kedvencekhez

Áttekintés

Referencia kód: ZIC06210909
Ár: 99.9 millió Ft
Ajánlat: ELADVA
Típus: lakás - tégla
Elhelyezkedés: XVI. kerület
Alapterület: 103 m2
Állapot: újépítésű
Szobák: 3
Félszobák: 2
Fűtés: gáz-cirkó
Komfort: duplakomfortos
Épület szintjei: 2
Építés éve: 2021
Telek: 807 m2
Kert: 100
Erkély: 7 m2
Parkolás: telken parkoló
Kilátás: kertre néző
Cím: Nyitra u.

Jelen hirdetés a ZIC korábbi referencia munkája és már eladásra/kiadásra került. És mint ilyen, nem minősül ajánlattételnek.

Aktív hirdetéseinkért kérjük látogassa meg bármelyik országos ingatlanhirdetési portált. Köszönjük megértését!

A XVI. kerület dinamikusan fejlődő részén, az újonnan formálódó rákosszentmihályi kertvárosban, a csendes Nyitra utcában található ez a felső kategóriás ingatlan.

Belső két szintes kialakítású, egyedi építészeti dizájnnal, tökéletes alaprajzzal és tágas, élhető terekkel rendelkezik. Toronymagasan kiemelkedik a kerület kínálatából. A saroktelkes elhelyezkedés előnyeiből adódóan önálló gyalogos kertkapun és távirányítós, motoros gépjármű bejárón keresztül közelíthető meg.

A már elkészült kerítések, külső világítás, kerti csap és térkövezés mellett a Tulajdonos elegáns kertet is épített, amely nem csak szép, de szakszerű is: geo textília védelem, és vakond háló biztosítja, hogy a fű mindig szép maradjon. Automata öntözőrendszer lett telepítve és kiváló minőségű, legalább 2x iskoláztatott növények ( Tiszafa ;Leyland ciprus; babérmeggy) és pázsit minőségű gyepszőnyeg emeli az ingatlan színvonalát.

Belépve a lakásba rögtön érzékelhető az átlagtól eltérő minőségi kivitelezés; a plusz egy sor téglával növelt belmagasság jótékonyan hat a térérzetünkre, a tágas előtér elegáns kőburkolata, a szépen formált lépcső oldalfalának finom kontrasztos tapétája, a derűs-világos nappali, a komplett konyhabútor (!!), az eloxált karnisok, a teljesen felszerelt fürdő ízléses csempéi mind -mind magasabb kategóriát képviselnek a szokásos új építésű ingatlanok színvonalánál.

Elégedetten nyugtázzuk a földszinti tágas vendégszobát, és a lépcső alatti, már bepolcozott kamrát is. A nappali+ négy szobás ingatlan felső szintje sem okoz csalódást; szép fürdőszoba, külön WC és napfényes, barátságos hangulatú háló és gyerekszobák, melyeket szépen burkolt erkély köt össze. A fenti fürdőszobában örömünkre szolgál a kiváló, nagy teljesítményű Bosch kazán a hatalmas meleg víz tárolóval, mely az önálló fűtést és meleg vizet biztosítja egy cirkulációs rendszeren.

Visszatérve a földszintre megállapítjuk; ez egy szép, emelt minőségű, teljesen kész ingatlan jó néhány plusszal az átlaghoz képest. Azonnal költözhető, jogilag is rendezett (használatba vételivel és bejegyzett társasházi alapító okirattal is rendelkezik az ingatlan, önálló albetét), bárhonnan nézzük, ez ütős ajánlat!

Bármikor személyesen is meggyőződhet róla.

Címkék