Egyedi adottságú polgári lakás a Városliget közelében

Hozzáadás a kedvencekhez

Áttekintés

Referencia kód: ZIC06221108
Ár: 55.9 millió Ft
Ajánlat: eladó
Típus: lakás - tégla
Elhelyezkedés: Istvánmező
Alapterület: 73 m2
Állapot: felújítandó
Szobák: 3
Fűtés: gáz-cirkó
Lift: 1
Komfort: összkomfortos
Emelet: 3
Épület szintjei: 4
Építés éve: 1920
Parkolás: utcán-közterületen
Kilátás: utcai
Cím: Ilka utca

Jelen hirdetés a ZIC korábbi referencia munkája és már eladásra/kiadásra került. És mint ilyen, nem minősül ajánlattételnek.

Aktív hirdetéseinkért kérjük látogassa meg bármelyik országos ingatlanhirdetési portált. Köszönjük megértését!

Budapest egyik legpatinásabb utcájában található ez a remek adottságokkal rendelkező, jelenleg három szobás nagypolgári időket idéző ingatlan.

A lakás egy a századforduló elején épült, kimondottan hangulatos épület emeletén található, lift természetesen van.  Az ingatlan előnye, hogy a teljes, szószerint teljes felújítása most indult el (elektromos hálózat, ablakok cseréje, gépészeti felújítás, vizes helyiségek kialakítása, festés, stb…).   Az első fázis, a bontás már kész.

Ennek fantasztikus előnye, hogy ezt a jelenlegi ár is tükrözi. Tehát ha valaki most csap le az ingatlanra, akkor nagyon kedvezően jut hozzá!

Nem beszélve arról, hogy már az első lépésektől kezdve, a saját ízlése szerint tudja formálni. Ez a nem mindennapi lakás hatalmas lehetőségeket rejt magában.

Természetesen ahogy halad előre a felújítás, az ár is változik.

Az ingatlan másik érdekessége, illetve előnye, mivel két bejárati ajtóval rendelkezik, ezért akár egy nagyobb és egy kisebb lakás kialakítására is lehetőség van…

A hatalmas terek valóban nagypolgári, de akár arisztokratikus benyomást is kelthetnek.  Az óriási ablakokon árad be a napfény.

A lakás két jelentős útvonal között (Stefánia-, Hungária út), szinte középen helyezkedik el, ezért végtelenül csendes.

Az elhelyezkedés miatt a lokáció gyakorlatilag tökéletes, minden infrastruktúra a közelben, a tömegközlekedés pár perc sétával elérhető.

Ha lakásvásárlás előtt állnék és a saját ízlésemnek megfelelően szeretném kialakítani a leendő otthonom, én biztos, hogy nem hagynám ki ezt az ingatlant!

VIDEÓ:

Térkép

Címkék

, , , , , , , , ,