Ideális 6 szobás családi ház nagy kerttel

Hozzáadás a kedvencekhez

Áttekintés

Referencia kód: ZIC06210405
Ár: 0 Ft
Ajánlat: eladó
Típus: ház - családi ház
Elhelyezkedés: Alsórákos
Alapterület: 140 m2
Állapot: jó állapotú
Szobák: 6
Fűtés: gáz-cirkó
Komfort: duplakomfortos
Épület szintjei: 2
Építés éve: ~1980
Terasz: 18 m2
Parkolás: garázs
Kilátás: kertre néző
Cím: Szuglói Körvasút sor

Jelen hirdetés a ZIC korábbi referencia munkája és már eladásra/kiadásra került. És mint ilyen, nem minősül ajánlattételnek.

Aktív hirdetéseinkért kérjük látogassa meg bármelyik országos ingatlanhirdetési portált. Köszönjük megértését!

Zugló nívós kertvárosi részén található ez a remek adottságú, nagy privát kerttel rendelkező, könnyedén két generációssá alakítható családi ház.

A 80’ években épült házegyüttes mint egy mini lakópark lett kialakítva, maximálisan a lakók komfortját szem előtt tartva. A kerületre nem jellemző méretű nagy saját kertek, igényes kivitelezés és még saját sportpálya is rendelkezésre áll.

A környék azóta is megőrizte az akkori időkre jellemző exkluzív jellegét;

-az épületek és a zöldfelületek is igényesen karban vannak tartva,

-az épületek és kertek ügyes elrendezése miatt remekül megőrizve a magánszférát,

-kimondottan kulturált /kellemes a szomszédság..

egy családi háznál talán legfontosabb paraméter az elhelyezkedés jelen esetben ideális.

A házat három oldalról saját kert veszi körbe, a mellette lévő ház csak a két garázs falánál találkozik.

Az épület nettó 110 /bruttó 160 m2 alapterületű, tökéletes elrendezéssel. A tágas nappali ideális közösségi tér, ráadásul tavasztól őszig a nagy teraszajtók révén összefonódik a természettel. Az alsó szinten emellett található két nagyobb szoba, a konyha és egy fürdőszoba is. Felül pedig még 3 nagy szoba, egy közösségi tér és egy fürdőszoba.

A ház folyamatosan karbantartott, a tető héjazata, a kémények és az ereszek újszerű állapotúak. A fából készült thermo üveges nyílászárók és a fűtésrendszer nem a legújabb technológia, de gazdaságosak és még hosszú évekig tökéletesen megállják a helyük. Ezt a ház alacsony rezsiköltségei is alátámasztják.

Ha valaki nem akar vagy nem tud nagyobb átalakításokat végezni, az ingatlan jelen állapotában egy tisztasági festés után tökéletesen lakható állapotú.

Az utca túloldalán található sínek mellékágak, elhanyagolható forgalommal. Ezért ez nem is igazán érezhető illetve zavaró.

A környék amellett, hogy kimondottan igényes zöldövezeti-kertvárosi jellegű egyben tökéletesen frekventált is. Az 5ös busz és 62es villamosok 2 perc távolság, a belváros gyakorlatilag éjjel nappal negyedóra alatt megközelíthető. De emellett minden szükséges infrastruktúra is a közelben található.

Ez az ingatlan remek adottságainak köszönhetően igazán változatosan felhasználható és rengeteg potenciál van benne. Tökéletes otthona lehet!

Ne szalassza el a lehetőséget!

Térkép

Címkék

, , , , , , , ,