Szuper hangulatú designer lakás a Telepes utcában

Hozzáadás a kedvencekhez

Áttekintés

Referencia kód: ZIC06210604
Ár: 38 millió Ft
Ajánlat: eladó
Típus: lakás - tégla
Elhelyezkedés: Alsórákos
Alapterület: 40 m2
Szobák: 2
Fűtés: gáz-konvektor
Komfort: összkomfortos
Emelet: 3
Épület szintjei: 3
Építés éve: ~1930
Bútorozás: bútorozott
Terasz: 9 m2
Parkolás: garázs
Kilátás: kertre néző
Cím: Telepes utca

Jelen hirdetés a ZIC korábbi referencia munkája és már eladásra/kiadásra került. És mint ilyen, nem minősül ajánlattételnek.

Aktív hirdetéseinkért kérjük látogassa meg bármelyik országos ingatlanhirdetési portált. Köszönjük megértését!

Zugló közkedvelt részén, a méltán népszerű Telepes utcában található ez felsőkategóriás otthon, szépen karbantartott polgári ház emeletén.

A függőfolyosó végére érve ez a legutolsó lakás. Ami előnyös mert a folyosó ezen része teraszként is funkcionál!

Mint a képeken is látható, eme szerepkört tökéletesen be is tölti. Ideális helyszín kellemes nyári ebédekhez vagy csak olvasni, beszélgetni, relaxálni.

Valamint, mivel legszélső lakás ezért csak a konyha felől van egy szomszéd, a többi oldalról és felülről sincsen!

Az ingatlanba lépve egyből érezni, ez nem egy átlagos lakás. A polgári épületekre jellemző nagy belmagasságnak és a gondosan megtervezett elrendezésnek köszönhetően nagyon jó a lakás térérzete, nagyobbnak tűnik mint valós mérete (40m2 +5m2 galéria). Az összes bútor egyedileg készült és fantasztikusan használja ki a lakás adottságait, mindennek megvan a helye. Ezenfelül a felhasznált színek és anyagok hibátlanul passzolnak és kiegészítik egymást.

A végeredmény egy igényes és esztétikus enteriőr!

Ám a külcsíny nem minden. A lakás műszaki felújítása minőségi és alapos volt. Új elektromos és vízhálózat, hőszigetelt nyílászárók, új konvektorok, a teljes lakás felett padlásfödém szigetelés, a tető héjazatának cseréje és még sorolhatnánk.. Ami hab a tortán, hogy a rengeteg beépített bútor mellett a vételár részét képezi a magasfényű konyhabútor az összes beépített géppel és az okos klímaberendezés is!

A nappali keleti, a szoba kelet és déli tájolású. A lakás gyönyörű napsütötte reggeltől kora délutánig, de utána is világos. A terasz-folyosó a ház udvara felé és azon túl, a szobai ablak pedig a hátsó kertekre és a Bosnyák téri templom tornya felé tekint. Itt egész nap csend és nyugalom honol. Emellett, ha még azt is figyelembe vesszük, hogy nincsen sem oldalsó (csak a konyhai oldalon) sem felső szomszéd már látható, a lakás a nyugalom szigete.

A rezsi költségek: kktg 10.715.- fűtés max 7-8.000.- /hó

És végül egy igazi ritkaság: a ház udvarában található a lakáshoz tartozó 17.5m2 önálló garázs! Ez a szigetelés után szépen ki lett festve, padlószőnyeget kapott és a lakás mérőórájához kötött elektromos hálózat révén sokrétűen használható -amellett, hogy irodai, céges vagy barkács ill. hobby tevékenységre is tökéletes- garázsként, autónk tárolására is használható. Ami errefelé igazi kincsnek számít!

A környék sok jó tulajdonsága mellett még minden szükséges infrastruktúrával is ellátott. Boltok, őstermelői piac, posta, patika, iskolák-óvodák gyalogos távolságra. A 7es busz vonala révén a belváros pedig éjjel-nappal 10 perc alatt elérhető!

Ez tipikusan az a lakás, amibe nagyon nehéz nem beleszeretni.

Ezért csak akkor javaslom személyes megtekintését, ha az ingatlan lefoglalózása már nem okoz problémát. Egyébként nagy szívfájdalom lehet belőle…

Térkép

Címkék

, , , , , , , , , , ,