Szuper kertvárosi otthon, panorámás kilátással

Hozzáadás a kedvencekhez

Áttekintés

Referencia kód: ZIC06220404
Ár: 84 millió Ft
Ajánlat: eladó
Típus: lakás - tégla
Elhelyezkedés: Alsórákos
Alapterület: 94 m2
Állapot: jó állapotú
Szobák: 3
Félszobák: 1
Fűtés: gáz-cirkó
Komfort: összkomfortos
Emelet: 3
Épület szintjei: 3
Építés éve: 1998
Erkély: 5 m2
Parkolás: garázs
Kilátás: panorámás
Cím: Gödöllői út

A Zugló talán legbarátságosabb, kertvárosias hangulatú részén (a Paskál park közelében), 11 lakásos társasházház 3. emeletén található ez a csodás fényviszonyokkal megáldott, remek elosztású 3 és fél szobás lakás.

A szinte vidékies hangulatú környék magában foglalja a kerület szinte minden előnyös tulajdonságát. A belváros és a főbb közlekedési csomópontok könnyedén megközelíthetőek, mégis az illatos fák közt éneklő madarakat hallgatva kezdheti meg napját a lakás szerencsés új lakója.

Az ingatlan délnyugati fekvésének előnyeit csak fokozza, hogy bármely ablakon kitekintve csodás panorámás kilátás tárul elénk! A diszkrét, tekintetektől védett, tágas erkélyen kávézgatva hamar megfeledkezik az ember a rohanó hétköznapokról!

A társasház szép állapotú, hatalmas ablakokkal megáldott, a lépcsőfordulókban remekül érzik magukat a legkülönfélébb zöld növények. A lakóközösség gondosan ügyel tisztaságra, a közös helységek és a hozzá tartozó kert állapotára.

A lakás alaprajza optimális, átgondolt. A bejárati ajtó biztonsági ráccsal ellátott. A tágas előszobából és étkezőből nyílik az összes helyiség. Az intim erkély a tágas 28 m2-es nappaliból nyílik, a két kisebb szoba – együtt 23 m2 – a fényiszonyok optimális kihasználása miatt egy boltívvel egybenyílik, de a jövőben igény szerint fallal is elválaszthatóak. A szobákban parketta, a mellékhelységek hidegburkolattal borítottak, az ötletes egyedileg tervezett beépített szekrények és gardrób rengeteg tárhelyet biztosítanak, a fürdőszobából nyíló mosókonyha pedig ritkán alkalmazott praktikus megoldás! A fa ablakok szigeteltek, redőnnyel és reluxával felszereltek.

A fenntartási költségek kedvezőek; a közös költség 18.600,- Ft, amely felújítási alapot is tartalmaz. A melegről cirkó fűtés, a hidegburkolatok alatti padlófűtéssel gondoskodik.

A lakáshoz tartozik a társasház teremgarázsában lévő 2 oldalról is megközelíthető szuper parkolóhely, valamint egy 8 és egy 15 m2-es tárolóhelyiség is, ezek értéke plusz 4M Forint!

A remek térkihasználtság, a panorámás kilátás és a nívós zöldövezeti környezet teszik igazán pótolhatatlan ritkasággá a lakást.

Érdemes mielőbb személyesen is megtekinteni, amíg még lehetőség van rá!

VIDEÓ:

Térkép

Címkék

, , , , , , , , ,