Hangulatos albérlet a Bosnyák tér mellett

Hozzáadás a kedvencekhez

Áttekintés

Referencia kód: ZIC06220640
Ár: 118 000 Ft
Ajánlat: kiadó
Típus: lakás - tégla
Elhelyezkedés: Alsórákos
Alapterület: 30 m2
Állapot: jó állapotú
Szobák: 1
Fűtés: gáz-konvektor
Komfort: összkomfortos
Emelet: földszint
Építés éve: ~1940
Parkolás: utcán-közterületen
Kilátás: udvari
Cím: Jávorka Ádám utca

Jelen hirdetés a ZIC korábbi referencia munkája és már eladásra/kiadásra került. És mint ilyen, nem minősül ajánlattételnek.

Aktív hirdetéseinkért kérjük látogassa meg bármelyik országos ingatlanhirdetési portált. Köszönjük megértését!

Zugló frekventált mégis csendes részén, a Jávorka Ádám utcában, egy közös udvarral rendelkező -a századforduló elején épült sorházban található a kiadó lakás.

A földszintes épületsor ajtajai és ablakai a közös udvarra tekintenek. Itt minden lakás előtti rész az adott ingatlanhoz tartozik, a lakók a középen húzódó sávot használják közlekedésre.

A mi ingatlanunk szerencsés módon a legelső, így egyik oldalt közvetlenül az utca határolja és csak egy oldalsó szomszédja van. Felette pedig csak a ház padlása húzódik. Az előttünk húzódó kis kertrész a bérlő által szabadon használható.

A lakás nagy belmagasságú, a szobában lévő masszív galériaágy révén kimondottan jól ki lehet használni a rendelkezésre álló 30 négyzetmétert. Ezenfelül konyha, fürdőszoba és egy spejz található az ingatlanban.

És a fenntartási költségek természetesen alacsonyak, kktg. 8.800.- minden más egyedi mérés alapján.

A csendes utca kimondottan kellemes ám mindössze egy saroknyi sétával minden elérhető ami számít; a Bosnyák téri piac, boltok, patika, játszóterek vagy akár a 7es busz megállója, mely révén a belváros 10 perc alatt elérhető!

Térkép