Loft jellegű lakóparki lakás nívós környéken

Hozzáadás a kedvencekhez

Áttekintés

Referencia kód: ZIC06230410
Ár: 58.9 millió Ft
Ajánlat: eladó
Típus: lakás - tégla
Elhelyezkedés: Alsórákos
Alapterület: 66 m2
Állapot: újszerű
Szobák: 2
Fűtés: gáz-cirkó
Komfort: összkomfortos
Emelet: 1
Épület szintjei: 4
Építés éve: 2004
Erkély: 5 m2
Parkolás: utcán-közterületen
Kilátás: kertre néző
Cím: Porcelán lakópark

Jelen hirdetés a ZIC korábbi referencia munkája és már eladásra/kiadásra került. És mint ilyen, nem minősül ajánlattételnek.

Aktív hirdetéseinkért kérjük látogassa meg bármelyik országos ingatlanhirdetési portált. Köszönjük megértését!

Most megvásárolható a kevés, de gyorsan el is kelő eladó Porcelán Lakóparki lakások egyike: négyszintes, 2004 -ben átadott, téglából épült társasházban emeleti, loft jellegű lakás egy hozzá tartozó 3 nm.-es zárt, minőségi tárolóval.

A rendben tartott barátságos lépcsőházból a lakás felé haladva rögtön látjuk az ingatlan egyik nagy erényét; egy hatalmas, ápolt, belső zárt kertet korszerű játszótérrel, mely igazán biztonságos gyerekparadicsom.

Belépve a lakásba először azt hihettük, hogy egy mérettel nagyobb helyre tévedtünk; sehol egy szűk előtér, egy oldalazós közlekedő, itt nagy tér és tágasság érzet van mindenütt; az egyedien praktikus kialakításnak köszönhetően szinte egy légterű konyha-étkező-nappali térben érezzük szellősen magunkat. Beljebb lépve az étkező rész két oldalán, diszkrét ajtók mögött sejtjük, majd látjuk a tágas fürdőszobát és a mindig hasznos mosó-tároló helyiséget. Szépen megmunkált gardrób ajtók rejtik a holmik mellett a radiátoros egyedi cirkó fűtés kazánját is. A D-K- i fekvésű nappali és a hálószoba világos, nagy ablakokon keresztül kapják a fényt, melyek mögött vagy hat méteres, kényelmes fedett erkély található. Persze mindkét szobából ki lehet menni a reggeli kávézásra, relaxálásra, délelőtti napozásra ideális erkélyünkre.

Az első, de még a második benyomásunk is az, hogy ez egy kényelmes, otthonos, jól belakható, élhető lakás alacsony közös költséggel (9500.ft), és igazán barátságos fűtési és egyéb rezsi számlákkal: gáz havi 10.000.ft, villany 4000. ft.

A majd focipálya méretű rendezett, zöldellő belső kert is kedvünkre való; állandó biztonságos helyszíne lehet sok gyerek és családi programnak. Itt csak madár és gyerekhangok hallatszanak, a környezet kiemelten csendes és nyugodt.

Kőhajításnyira található a kis közért, mely segít a napi bevásárlásban, és a közeli Bosnyák-téri piac a garancia a nagyobb, minőségi bevásárlásokra is. Sokat cipekednünk sem kell; közel a buszmegálló, emellett szép számú, kulturáltan kialakított és ingyenes! utcai, házunk előtti parkolóhely áll a rendelkezésünkre, de időnként zárt garázs, beálló is bérelhető.

Az ilyen komoly erényekkel bíró ingatlan esetében nem árt gyorsan cselekedni, hiszen más is ugyanígy látja, hogy ez egy jó lakás, jó ár- érték arány mellett; érdemes megtekinteni.

Az ingatlan tehermentes, és megvásárlása esetén 2023. június 30.-a után vehető birtokba.

Térkép