Igényes kertvárosi albérlet

Hozzáadás a kedvencekhez

Áttekintés

Referencia kód: ZIC06210136
Ár: 190 000 Ft
Ajánlat: kiadó
Típus: lakás - tégla
Elhelyezkedés: Alsórákos
Alapterület: 72 m2
Állapot: újszerű
Szobák: 2
Fűtés: gáz-cirkó
Komfort: összkomfortos
Emelet: 1
Épület szintjei: 2
Bútorozás: bútorozott
Erkély: 2 m2
Parkolás: utcán-közterületen
Kilátás: kertre néző
Cím: Gervay utca 87

Minőségi bérbeadó lakás zöldövezetet kedvelőknek

Zugló egyik legkedveltebb részén a Miskolci és a Gervay utca sarkán a 2000-es években, téglából épült 8 lakásos társasházban egy első emeleti DK -i fekvésű 72 m2 -es kertre néző lakás.

A jó állapotú, világos ingatlan két nagy méretű, sok ablakos szobából, egy tágas, 18 m2 -es konyha-étkezőből, egy szépen burkolt ablakos jó méretű fürdőszobából, valamint az előszobából nyíló külön WC-ből, és egy nagyon hasznos bepolcozott kamra helyiségből áll, mely a későbbiekben, akár gardróbként is használható.

A kifejezetten jó állapotú, hangulatos, felújított lakás jó ízléssel berendezett, bútorozott, és kellő felszereltségű; automata mosógép, hűtőszekrény, villanytűzhely, mikro egyaránt rendelkezésre áll. Az ideálisnak tartott első emelet, a jó tájolás, a belső zöldellő kertre nem pedig az utcára néző ablakok minőségi komfortérzetet nyújtanak.

A nappaliból nyíló félkörös, egyedi terasz még kellemesebbé teszi az otthoni tartózkodást. Télen a saját cirko kazánnal egyedileg szabályozott fűtésünk, nyáron a klimatizált, hűs szobák tesznek minket elégedetté; mindez kellemes 16.000 Ft-os havi közös költség mellett. További nyugalmat, és tervezhetőséget biztosítanak az egyedi mérőórák ( víz -gáz -áram )is.

Az ingatlanhoz tartozik a pinceszinten egy hatalmas, részben tárolónak is használható, könnyen megközelíthető garázs is.

A lakáshoz bérelhető teremgarázs beálló havi 15.000.- Forintért.

A lokáció igen kedvező: parkok, játszóterek és a patakpart rövid sétával elérhető, de ugyanilyen közel vannak a bevásárló helyek is: SPAR, TESCO, Bosnyák téri piac, valamint gyógyszertár.

A közlekedés több mint jó, a 4-5 percnyire lévő 69 -es villamossal hamar a földalattinál vagyunk, de az 5-ös busszal is gyorsan a Keletinél vagy a Belvárosban lehetünk.

Egyéb felszereltségek, tudnivalók

  • nagy garázs

Térkép

Címkék

, , , , ,