Tökéletes adottságokkal rendelkező zuglói családi ház

Hozzáadás a kedvencekhez

Áttekintés

Referencia kód: ZIC06210709
Ár: 69.99 millió Ft
Ajánlat: eladó
Típus: ház - családi ház
Elhelyezkedés: Alsórákos
Alapterület: 67 m2
Állapot: felújítandó
Szobák: 2
Fűtés: gáz-cirkó
Komfort: összkomfortos
Emelet: földszintes
Épület szintjei: 1
Építés éve: 1920
Bútorozás: bútorozatlan
Telek: 429 m2
Parkolás: telken parkoló
Kilátás: utcai
Cím: Balázs utca

Zugló prémium kertvárosi részén, a Rákospataktól nem messze található ez a remek adottságú saroktelken lévő, 1920-as években épült családi ház.

A ház körül körtefa, rózsabokrok, és egy árnyat adó csodás ősfenyő helyezkedik el, a ház bejáratánál pedig egy reggeltől estig napsütötte, jól karbantartható zöld felület; ahol akár egy kisebb medence is helyet kaphat. Remek kerti partik helyszíne lehet!

Mivel saroktelek (kevesebb a ház körüli közvetlen szomszéd), csendes kertvárosi utcára néz és csak egy kis családi ház található a szomszéd telken -ezért az ingatlan egész nap szuper csendes és nyugodt.

A családi ház masszív téglaépület, de mindenképpen felújítandó állapotú. A kornak megfelelően fafödémes, szintráépítésnél ennek megerősítését figyelembe kell venni. A Jelenlegi tetőszerkezet pedig ebből kifolyólag így is-úgy is újra lesz alakítva…

A házban a nappali áram mellett külön éjszakai mérőóra is kialakításra került, a ház alatt pedig kis pincehelyiség található.

A telken egy szerelőaknával rendelkező különálló garázs is található, ami mindig aranyat ér! Emellett a ház oldalánál egy kis műszaki épület található, ahol a fűtést jelenleg ellátó gázkazán is elhelyezkedik. Ez pár éve új kéményt kapott, szabályos kivitelezéssel. A házikóban bőven van még hely, lehet akár mosókonyha, barkácshelyiség is..

Az ingatlan adottságai igazán kiválóak, a telek elhelyezkedése tökéletes. Némi energiaráfordítással, egy kis fantáziával és egy korszerű -felújított lakóépület kialakításával igazi álomotthon varázsolható belőle.

A csendes és igényes kertvárosi környék egyben frekventált is, 3-as, 62-es, 69-es villamosok, 5-ös busz és több éjszakai járat is a közelben. A belváros éjjel-nappal 15 perc alatt elérhető!

De gyerekeknek játszótér, bölcsi, ovi, élelmiszerbolt is elérhető távolságban…

A hely maga beleszeretős, ha eljössz meglátod!

Egy ilyen családi ház Zuglóban manapság még inkább luxuskategória mint régebben és nagyon szerencsésnek mondhatja megát az a család, aki itt élhet.

Javaslom gyere és nézd meg, amíg még lehetőséged van rá!

VIDEÓK:

Térkép

Címkék

, , , , ,