Elegáns nagy alapterületű polgári lakás Zugló szívében

Hozzáadás a kedvencekhez

Áttekintés

Referencia kód: ZIC06210714
Ár: 59.9 millió Ft
Ajánlat: eladó
Típus: lakás - tégla
Elhelyezkedés: Alsórákos
Alapterület: 79 m2
Állapot: jó állapotú
Szobák: 3
Fűtés: gáz-cirkó
Komfort: összkomfortos
Emelet: 1
Épület szintjei: 3
Építés éve: 1996
Parkolás: garázs
Kilátás: kertre néző
Cím: Telepes utca

Jelen hirdetés a ZIC korábbi referencia munkája és már eladásra/kiadásra került. És mint ilyen, nem minősül ajánlattételnek.

Aktív hirdetéseinkért kérjük látogassa meg bármelyik országos ingatlanhirdetési portált. Köszönjük megértését!

Nem messze a Bosnyák tértől kertvárosi társasházas környezetben, masszív, téglából épült társasházban található ez a tágas, akár három gyerekes családnak is megfelelő, kifejezetten jó állapotú, karbantartott lakás. A biztonsági, acél szerkezetű bejárati ajtón belépve pont azt látjuk, amit vártunk; tágas, világos tereket, fényt, célszerű és jól használható elrendezést: minden helyiség külön, innen az előtérből nyílik.

Az L alakú előszoba impozáns méretű beépített szekrényei az összes holminknak helyet adnak, a szemben lévő, praktikus, és jól felszerelt, gépesített konyha kiegészítéseként kamraszekrény is van.
A délkeleti tájolású hőszigetelt ablakok a dolgozószoba kivételével a zöldellő hátsó kertekre nyílnak, jó levegőt és áradó napsütést biztosítva. A hatalmas, majd 30m2 nappali két oldalán nagy ablakokkal még egy kényelmes étkező saroknak is helyt ad.
A komplett és jó méretű fürdőszoba kádas és zuhanyozós tisztálkodási lehetőséget is nyújt és amit nagyon szeretünk; külön helyiségben van egy plusz WC is kézmosóval.

A külső helyiségek jó minőségű, ízléses kő burkolatot kaptak, a szobákban szépen csiszolt, örök életű tömörfa lakkozott parketta fokozza komfortérzetünket. Újra körbe nézve megállapítjuk; itt “semmi extra viszont minden nagyon jó“ feeling-je van a lakásnak. Ez az érzet tovább erősödik, amint megtudjuk, hogy a tulajdonosok jó gazda módjára az elmúlt húsz évben folyamatosan újították, karbantartották, ápolták otthonukat; teljesen felújított a fűtés rendszer, rézcsöves, kondenzációs kazános, radiátoros cirkó fűtéssel, rásegítő fűtésként is alkalmazható Daikin hőszivattyús hűtő-fűtő klímával és kiépített riasztó rendszerrel. Az ablakok mindegyike redőnnyel és szúnyoghálóval van felszerelve, az összes szobából csatlakoztathatunk TV-t és netes eszközöket.

A gazdaságos lakásfenntartás szempontjaira is ötöst adunk; ugyanis itt a közös költség a szinte hihetetlen (de biztos) 8.685.- Forint és ebben a garázs költsége is benne van! A gáz átalány havi 6.000.- Forint, ami arra enged következtetni, hogy kedvezően alacsony e körbefűtött nagy lakás rezsi költsége. Maga a ház pedig 5-6M Forintos felújítási alappal rendelkezik.

Hogy teljes legyen a kínált csomag és az elégedettségünk; az ingatlanhoz tartozik egy közvetlenül a lakás alatt elhelyezkedő, 32m2 dupla elektromos kapus kétállású garázs kőburkolattal, komplett polcrendszerrel, saját vízbekötéssel, önálló helyrajzi számmal ellátva, 10.9 M Forintért, mely a lakással együtt megvásárolható.

Na, erre inni kell! szokták mondani, és nem is kell messzire menni; minden bevásárlási és piaci igényünket az öt percnyire lévő (124 125-ös busz) Bosnyák-téri piac és környéke boltjaiban rendezhetjük. Ha egy kicsit messzebb kell menni, akkor a 7-es ill. a 7E. busz megállója jó kőhajításnyira van; ezekkel a Belváros negyedóra alatt elérhető, az Örs V. Tér villamossal 15 perc.

Nem minden arany, ami fénylik, mondják az óvatosak, de felülírom őket; ez egy minden ízében korrekt, tartalmas, kiváló ár-érték arányú ajánlat. Olyannyira, hogy aki ilyenre vágyik megnézi, és meg is veszi..
Érdemes tehát sietni, ha örülni, és nem csalódni akarunk!

VIDEÓ:

Térkép

Címkék

, , , , , , , , ,