Igényesen felújított lakás a Tihany utcában

Hozzáadás a kedvencekhez

Áttekintés

Referencia kód: ZIC06230102
Ár: 160 000 Ft
Ajánlat: kiadó
Típus: lakás - panel
Elhelyezkedés: Alsórákos
Alapterület: 46 m2
Állapot: felújított
Szobák: 1
Félszobák: 1
Fűtés: távfűtés egyedi méréssel
Lift: 1
Komfort: összkomfortos
Emelet: 2
Épület szintjei: 10
Bútorozás: bútorozatlan
Parkolás: utcán-közterületen
Kilátás: utcai
Cím: Tihany utca

Zugló egyik legfelkapottabb részén – a Füredi park szélén, kertvárosi övezet határában található ez a 2. emeleti lakás. A lokáció optimális, a környék kisboltokkal, szolgáltatásokkal jól ellátott, a parkolás az utcában ingyenes.

A 46 m2-es lakás terei jól átgondoltak, az előnyös térkihasználásnak köszönhetően tágas lakóteret biztosítanak, minden külön funkciójú helység szeparáltan közelíthető meg.

A lakás bútorozatlanul vehető bérbe, a hangulatos otthon kialakításához minden adott – ráadásul a szobák műanyag ablakain keresztül csodás panorámás kilátásban lehet része az új lakónak.

A közelmúltban a vezetékek cseréjét is magába foglaló teljeskörű felújítás történt a lakásban, még a parketta is frissen lett újracsiszolva, lakkozva.

A rezsiköltség kedvezően alakul, a közös költség 8e Ft, a főtáv 13e Ft és áramszolgáltatás egyéni fogyasztás szerint fizetendő. Vezetékes telefon és internet elérés is biztosított.

A lakás bérleti díja bútorozatlanul 160.000,- Ft/hó, a bérbevételhez közokiratba foglalt bérleti szerződés, 2 havi kaució és 1 havi bérleti díj szükséges. Háziállat és dohányzás nem megengedett a lakásban.

Ezen a méltán népszerű kiemelt zuglói területen kifejezetten jó ár/érték aránnyal bír az ingatlan, így javasoljuk mielőbb személyesen is megtekinteni.

Térkép