Kellemes zöldövezeti albérlet a Rákospataknál

Hozzáadás a kedvencekhez

Áttekintés

Referencia kód: ZIC06220604
Ár: 120 000 Ft
Ajánlat: kiadó
Típus: lakás - tégla
Elhelyezkedés: Alsórákos
Alapterület: 40 m2
Állapot: jó állapotú
Szobák: 1
Fűtés: elektromos
Komfort: összkomfortos
Emelet: félszuterén
Épület szintjei: 2
Építés éve: ~1930
Épület lakás száma: 6
Bútorozás: bútorozott
Kert: 60
Parkolás: utcán-közterületen
Kilátás: kertre néző
Cím: Rákospatak utca

Zuglóban a Rákospatak utca Erzsébet királyné útja felőli részén, kertvárosi övezet közepén található ez a 40 m2-es félszuterén lakás. A környék kisboltokkal, szolgáltatásokkal jól ellátott, közel a Bosnyák téri piac és az 5-ös busszal a belváros 20 perc alatt megközelíthető.

A társasház szép állapotú, a lakás is szépen megkímélt. Az előszobából kis tárolóhelység nyílik, balra a konyha és a fürdőszoba, jobbra pedig a DNY-i tájolású szoba található, ahonnan az alacsonyabban fekvő osztatlan közös tulajdonban lévő kertre néz az ablak. Emiatt olyan érzést kelt mintha földszinti lenne a lakás.

A nyári időszakban kifejezetten kellemes a hőérzet a lakásban, télen pedig elektromos fűtéssel is gazdaságosan melegen tartható.

A lakás bútorozattan vehető bérbe, illetve a tulajdonos a beköltözésre egy elektromos tűzhelyet is biztosít majd.

A rezsiköltség kedvezően alakul, a közös költség 17e Ft, amely a vízfogyasztást is tartalmazza. Az áramszolgáltatás egyéni fogyasztás szerint fizetendő. Internet elérés is biztosított.

A lakás bérleti díja 105.000,- Ft/hó, a bérbevételhez közikiratba foglalt kiköltözési nyilatkozat, 2 havi kaució és 1 havi bérleti díj előre megfizetése szükséges. Háziállat és dohányzás nem megengedett a lakásban. Elsősorban egyedülállóaknak vagy fiatal párnak ajánljuk.

Ezen a méltán népszerű zuglói területen kifejezetten jó ár/érték aránnyal bír az ingatlan, így érdemes mielőbb személyesen is megtekinteni -amennyiben nem szeretne lemaradni róla!

Térkép