Sajnáljuk, de ez az ingatlan már elkelt! Azonban ne csüggedjen, hiszen adatbázisunkban további 134 ingatlan közül választhat egy Ön számára szimpatikusat. Kattintson ide, és kezdje meg a böngészést az elérhető ajánlataink között!

Nagy erkélyes, zöldövezeti lakás

Hozzáadás a kedvencekhez

Áttekintés

Referencia kód: ZIC06220502
Ár: 49.8 millió Ft
Ajánlat: ELADVA
Típus: csúsztatott zsalu
Elhelyezkedés: Alsórákos
Alapterület: 56 m2
Állapot: felújított
Szobák: 2
Fűtés: házközponti egyedi méréssel
Komfort: összkomfortos
Emelet: 2
Épület szintjei: 4
Építés éve: ~1975
Erkély: 8 m2
Parkolás: utcán-közterületen
Kilátás: utcai
Cím: Ungvár utca

Eladó ingatlanunk belakott, zöldellő környezetben levő téglaházban található, három perc sétára a Rákos-pataktól.

Az emeleti bejárathoz tiszta, világos, hatalmas ablakfelületekkel és növényekkel díszített lépcsőházon keresztül jutunk el.

Belépve a több ponton záródó biztonsági ajtón a jól bevált elrendezést látjuk; a méretes előtérből balra nyílik két hasznos kis helyiség, a kamra és a gardrób. Jobbra a modern, világos bútorzatú konyhába jutunk, majd az ablakos, kellemes árnyalatú csempével rakott kádas fürdőszoba következik. Tetszik a körbejárhatóság; a fürdőből egyből a hálószobába is lehet jutni, mely meghitt és jó méretű, nagy ablakai a hátsó, már szépen zöldellő parkra néznek.

A nappaliként szolgáló nagyobb szoba maga a verőfény, köszönhetően a hőszigetelt nagyméretű nyílászáróknak és a délkeleti fekvésnek. Az üvegajtón egy jól használható, kényelmes, 8 m2 erkélyre jutva elégedetten állapítjuk meg: ez egy nett, jó állapotú, barátságos kisugárzást nyújtó hangulatos otthon.

Persze a praktikum és a gyakorlatias szempontok is fontosak; gazdaságos a lakás fenntartása, 20.000 Ft a közös ktsg., 40.000 Ft-ban megáll a rezsi is kompletten, köszönhetően a korszerű házközponti kazánnak, mely a meleg vizet is szolgáltatja.

Jó a lokáció is, ha itt berendezkedünk, minden közel lesz; az iskola, óvoda kőhajításnyira, napi beszerzéshez szükséges boltok szintúgy, a tömegközlekedés pedig – ahogy Zuglóban mindenütt – gondmentes, és nem utolsó sorban a parkolás itt ingyenes.

A már említett, közeli Rákos-patak pedig valódi kikapcsolódást nyújthat a környezetében lévő parkokkal, játszóterekkel, sportolási lehetőségekkel.

Komplettnek tűnik az egész, különösen azoknak, akik csak költözni akarnak, anélkül, hogy nagyobb átalakítási munkálatokat kelljen bevállalni.

Ez a tip-top lakás egyben van, azt nyújtja amit mutat, igazi jó ajánlat a mai, igencsak “vegyes “ ingatlanpiacon.

Térkép

Címkék

, , , , , , , , , ,