Sajnáljuk, de ez az ingatlan már elkelt! Azonban ne csüggedjen, hiszen adatbázisunkban további 119 ingatlan közül választhat egy Ön számára szimpatikusat. Kattintson ide, és kezdje meg a böngészést az elérhető ajánlataink között!

Nagy teraszos, igényes kertvárosi lakás

Hozzáadás a kedvencekhez

Áttekintés

Referencia kód: ZIC06210626
Ár: 47.9 millió Ft
Ajánlat: ELADVA
Típus: lakás - tégla
Elhelyezkedés: Alsórákos
Alapterület: 53 m2
Állapot: újszerű
Szobák: 2
Félszobák: 1
Fűtés: gáz-cirkó
Emelet: félemelet
Épület szintjei: 3
Terasz: 7 m2
Parkolás: telken parkoló
Kilátás: kertre néző
Cím: Alsórákos

Patinás helyen, Zugló felsőkategóriás kertvárosi részén található ez az újszerű állapotú, remek hangulatú és kimondottan igényes otthon.

A 90-es években téglából épült, műszakilag és gépészetileg is teljesen felújított, hőszigetelt, barátságos színekkel hívogató társasház kiváló fekvésű; széles, nagy fákkal árnyékolt csendes utcában, zöldellő kertvárosi környezetben épült, gondozott kertes és családias társasházak veszik körül. A békés nyugalmat sugárzó miliő, a kertekben játszó gyerekek, az arra sétáló emberek láttán arra gondolunk; jó lehet itt lakni.

Az elhelyezkedés előnyeit nyugtázva lépünk be a biztonsági ajtón a lakásba, ahol a belső kialakítással is elégedettek lehetünk; látszik, hogy a jó ízléssel megválogatott burkolatok, színek és berendezési tárgyak által hangulatossá, otthonossá tett lakást folyamatosan karbantartották.

Az ingatlant jól használható elrendezés jellemzi, a meglepően tágas előtérből nyílik minden helyiség; a külön WC és a kellemes színekkel, jó világítással feldobott fürdő egymás mellett, az L alakú étkező és konyha praktikus, és a két jó méretű, nagy ablakokkal, kiülésre csábító erkéllyel bíró szoba nagyobbnak is mutatja a lakást, mint azt a számok alapján gondolnánk. A dél-nyugati tájolású ablakokon beáramló napfényben állva megállapítjuk; az ajánlat jó, ez egy hangulatos, vonzó otthon, itt valóban komfortosan lehet lakni.

Erősíti vonzalmunkat a 9.660.- Forintos közös költség, és az egyedi fogyasztásmérőkkel kontrollált végeredmény; a rezsi a keményebb téli hónapokban sem több összesen 30 ezer Forintnál.

A lakáshoz tartozik egy szuterénes, ablakos, 6 m2 nagyságú tároló helyiség is, mely hobbi ill. barkács tevékenységekhez is tökéletesen megfelel. Minőségével, kőburkolatával további jó pontokat szerez nálunk.

Autónknak kültéri parkoló áll a rendelkezésére, de az autó nélküli közlekedés is gondmentes, hiszen csak 3-4 perc séta a troli a Keleti pu.-hoz, és a buszmegálló, ahonnan az Örs Vezér tere 7-8 perc alatt érhető el.

Az összkép vonzó, ha valóban teljes felújítás (megújult tető, újjávarázsolt lépcsőház, kicserélt víz és csatornacsövek, bélelt kémények, profi szigetelés) garancia arra, hogy itt a következő minimum 10 évben nem kell költeni semmire.

A jelzett ár a fentiek tükrében is korrekt és van mögötte tartalom. Sokan látják majd hasonlóképpen; ezért, ha ilyesmiben gondolkodik ne hezitáljon, mert lehet már késő lesz!

VIDEÓ:

Térkép

Címkék

, , , , , , , , , , , ,