Napfényes lakás a Telepes utcában

Hozzáadás a kedvencekhez

Áttekintés

Referencia kód: ZIC06230208
Ár: 68.5 millió Ft
Ajánlat: eladó
Típus: lakás - tégla
Elhelyezkedés: Alsórákos
Alapterület: 76 m2
Állapot: jó állapotú
Szobák: 3
Fűtés: gáz-cirkó
Komfort: összkomfortos
Emelet: 2
Épület szintjei: 3
Építés éve: 2000
Épület lakás száma: 6
Erkély: 4 m2
Parkolás: telken parkoló
Kilátás: panorámás
Cím: Telepes utca

Jelen hirdetés a ZIC korábbi referencia munkája és már eladásra/kiadásra került. És mint ilyen, nem minősül ajánlattételnek.

Aktív hirdetéseinkért kérjük látogassa meg bármelyik országos ingatlanhirdetési portált. Köszönjük megértését!

A Bosnyák tértől egy megállónyira, Alsórákos folyamatosan fejlődő részén a Telepes utcában kínáljuk eladásra ezt az ideális méretű, 3 szobás, kertre néző erkéllyel rendelkező lakást.

Maga a hat lakásos társasház masszív, téglából épült ingatlan, mely 2000-ben épült, – kívülről is jól néz ki -, egy 582 nm-es, a lakók közös tulajdonát képező telken. Akkoriban még az építők itt vastag, jól szigetelt, át nem hallatszó falakat, jó méretű, külön bejáratú szobákat építettek, mely előnyöket ma is nagyra fogja értékelni az új tulajdonos.

Belépve a tágas, kiszélesedő előtérbe, rögtön látjuk a remek elosztás előnyeit; minden helyiség innen nyílik és nagyon világos.

A hangsúly a “ nagyon “-on van, nem túlzunk, ha a verőfényes jelzőt is használjuk. Ennek oka a kedvező tájoláson kívül (D-K- i a kertre néző nappali és konyha, Ny- ÉNy-i a két, utcára tekintő szoba) az, hogy mindenütt nagy méretű ablakok vannak. Az, hogy a nappaliban faltól-falig üveg ajtó-ablak van, éppen kedvünkre való, de például a 6nm-es fürdőszoba is ablakos, ( ami manapság nem minden új építésnél jellemző ) és az egyik, 12nm-es, amúgy tágas szobán két ablak van: 150×150-es, ill. 120×150-es méretű!

Örömünket fokozza, hogy a 26nm-es, intarzia parkettás hatalmas nappali mellett – melyben a brutál befogadóképességű, stílusos gardróbszekrény ad hangsúlyt a praktikumnak – a két másik szoba sem csík méretű félszoba, hanem rendes, jól berendezhető, teljes értékű szoba.

A meglévő külön Wc-t már szinte elvárjuk, de a csinos konyhában is örülünk az ablak alatti szellős étkező saroknak; itt egy négy emberes asztal állandóra is elfér, és az, hogy egy hasznos kamra is kéznél van, csak hab a tortán.

Gyors körutunk első konklúziója, hogy itt minden méretes, semmi nem kicsi, ennélfogva egy kis fantáziával könnyű lesz otthonossá, széppé (be)rendezni.

Megakad a szemünk a klímán is, de most tél van, a kocogós kinti hidegben – némi szorongással – a számlákról, a fűtésről érdeklődünk, viszonylag nagy lakás lévén nagy rezsitől tartva. De hamar megkönnyebbülünk, hallva a konkrét számokat: a 2021-es teljes évi áramfogyasztás 1287 kWh, illetve a gázhasználat pedig 755 köbméter volt, azaz havi átlagban bőven belefér a még rezsicsökkentett keretbe; mindez a covidos, home office -os időszakban.

Tetszési indexünk emelkedik a 2nm-es, ablakos, kulturált tároló láttán, mely önálló helyrajzi számú kurrens dolog a házban, és egy millió ft.-ért megvásárolható.

Ha valaki ismerős errefelé tudja, hogy nem véletlenül tartják kiemelkedően jó lokációnak ezt a környéket. A Csömöri és Telepes utcai buszok, a Bosnyák tér közelsége könnyűvé és gyorssá teszi a mindenkori közlekedést és napi-heti vásárlást. Ha pedig sétálni sportolni akarunk, a kőhajításnyira lévő Rákos patak parkjai, kondipályái, futóösvényei elsőrangú lehetőségeket kínálnak.

Az, hogy tőlük sétálós öt percre építik Zugló új központját, és velünk szemben is szép, parkosított helyen lévő, környezet megújító társasház épül, mind-mind a terület értéknövelő tényezői.

Ez a reális árú, figyelemre méltó erényekkel rendelkező lakás sok örömet tartogat leendő új tulajdonosának.

Persze igyekezni kell, ha nem akarunk lekésni róla!

VIDEÓ:

Térkép

Címkék

, , , , , , , , ,