Sajnáljuk, de ez az ingatlan már elkelt! Azonban ne csüggedjen, hiszen adatbázisunkban további 150 ingatlan közül választhat egy Ön számára szimpatikusat. Kattintson ide, és kezdje meg a böngészést az elérhető ajánlataink között!

Rákospataktól nem messze remek erkélyes lakás

Hozzáadás a kedvencekhez

Áttekintés

Referencia kód: ZIC06220819
Ár: 48.8 millió Ft
Ajánlat: ELADVA
Típus: lakás - tégla
Elhelyezkedés: Alsórákos
Alapterület: 53 m2
Állapot: jó állapotú
Szobák: 2
Fűtés: gáz-cirkó
Komfort: összkomfortos
Emelet: 2
Épület szintjei: 4
Erkély: 4 m2
Parkolás: utcán-közterületen
Kilátás: utcai
Cím: Szikszó park

Az eladásra kínált ingatlan zöldellő, parkos környezetben található közel a Rákospatakhoz.

A négyszintes tégla házban lévő kétszobás lakáshoz négy m2-es erkély tartozik, a bejárathoz kissé retrós, de tiszta, rendben tartott lépcsőházon keresztül jutunk.

Az egy éve teljesen felújított lakásba új biztonsági ajtón át jutva a jól bevált elrendezést látjuk; az előtérből jobbra a modern világos kőburkolattal, tetszetős és praktikus bútorzattal felszerelt konyhába jutunk, vele szemben a kis kamra található. A hatalmas előszobai gardrób szekrénnyel szemben nyílik a tip-top, világos csempével újra burkolt szép, kádas, ablakos fürdőszoba, ahonnan közvetlenül is tudunk a hálóba menni a körbejárhatóságnak köszönhetően.

A szépen felújított szobák világosak verőfényesek és csendes zöld parkra néznek; az erkély alatt közvetlenül egy kertszerető lakó által épített, és karban is tartott kiskert gyönyörködteti a szemünket. Körbenézve elégedetten állapítjuk meg; ez egy szépen felújított, jó állapotú, barátságos kisugárzású otthon.

A gazdaságossági szempontok is rendben vannak; a közös költség 13500 Ft., az új házközponti kazánnak köszönhetően a fűtési-melegvíz költségek is az új, még kedvezményes rezsi tarifák keretei között tarthatóak.

Jó a lokáció is; ha ide költözünk, tényleg minden közel lesz. Az iskola és az óvoda kőhajításnyira, bevásárlási lehetőségek a közvetlen közelünkben vannak, a tömegközlekedés pedig, – ahogy Zuglóban mindenütt – kiváló, és nem utolsó sorban a parkolás itt ingyenes.

Ha pedig sétálni, kikapcsolódni akarunk, a már említett Rákos-patak menti sétálók, parkok, sportolási lehetőségek rendelkezésre állnak.

Ez egy komplett ajánlat azoknak, akik csak költöznének; színvonalas, egyben lévő, jó ár-érték arányú lakást kaphatnak a pénzükért.