Lenyűgöző családi ház Herminamező szívében

Hozzáadás a kedvencekhez

Áttekintés

Referencia kód: ZIC06211213
Ár: 299 millió Ft
Ajánlat: eladó
Típus: ház - családi ház
Elhelyezkedés: Herminamező
Alapterület: 450 m2
Állapot: jó állapotú
Szobák: 9
Félszobák: 3
Fűtés: gáz-cirkó
Komfort: luxus
Épület szintjei: 2
Építés éve: ~1920
Telek: 1063 m2
Terasz: 18 m2
Terasz (#3): 12 m2
Parkolás: telken parkoló
Kilátás: kertre néző
Cím: Csantavér köz

Egyedi lehetőség!

Herminamezőn -Zugló talán legelőkelőbb negyedében található ez az 1063m2, a környéken hatalmasnak számtó telek. Elhelyezkedése ideális, ugyanis két bejáraton is megközelíthető; a frekventált Thököly út felől, valamint a mögötte párhuzamosan húzódó csendes mellékutcából is.

A telek békés, madárcsicsergős hátsó részén található a ~450 m2 alapterületű, luxus adottságokkal rendelkező családi ház. A 20’s években épült, de 1995 -ben teljeskörűen fel lett újítva. Állapota jelenleg jó, bár egy esztétikai ráncfelvarrás már indokolt lehet.

Az épületet hatalmas belső terek jellemzik és jól átgondolt, praktikus alaprajz alapján építették. Mivel eddig cég székhelyként is szolgált, a földszinten jelenleg raktár és munkaállomásként kialakított egybefüggő terület húzódik, külön vizes helyiségekkel, irodával, öltözővel stb. Az emelet tölti be a magán rezidenciát, ami gyakorlatilag a képeken látható ízléses otthon. Az ember ide belépve egyből érzi a különleges -az igazi luxus ingatlanokra jellemző atmoszférát. Rengeteg ügyesen és igényesen kialakított részlet; az amerikai konyhás nappali hatalmas üvegfelületei, az infraszaunás fürdőszoba, a nagy teraszok, de még a nappali remek akusztikája is! Elcsépelt, de tényleg mintha egy filmben lennénk..

A ház műszakilag update, a központi gázkazán hatékonyan működik, a szigetelés, a tető és a nyílászárók is megfelelőek. A belső teret az új tulajdonos pedig igényeinek és ízlésének megfelelően alakíthatja. Kettő vagy több generációs komplexum is megoldható, az alsó szinten két nagy lakás is kényelmesen kialakítható. Vagy maradhat a cég/otthon felállás.

De befektetésnek is ideális:

– minimum 3 nagy vagy több kisebb lakás létrehozható, melyek külön-külön értékesíthetőek,

– kialakítható hotel, panzió vagy egyéb szállásadási szolgáltatás,

– reprezentatív cégközpont vagy szinte bármely szolgáltatás helyszínének is tökéletes választás.

A házhoz 2 fedett autóbeálló áll rendelkezésre, de összességében 5-6 autó parkolása megoldható.

A térkővel kirakott telken az autóbeállókon kívül megtalálható még egy fatüzelésű kemencével és minden elképzelhető funkcióval -plusz nagy étkezővel felszerelt nyári konyha is. Itt a család és a barátok elképesztő szabadidős összejöveteleket tarthatnak, tökéletes a nagybirtoki vidéki hangulatot idézve.

A telken található még egy 250m2 épület is, igény esetén róla részletesebben honlapunkon tájékozódhat. A két ingatlan együtt, vagy külön-külön is megvásárolható.

A város szívében, közel a Városligethez és minden elképzelhető infrastruktúrához egy ilyen ingatlan olyan mint egy oázis vagy egy külön kis birodalom. Nagyon különleges, teljesen egyedülálló és garantáltan leesik az álla az Önhöz látogató vendégeknek.

Mint ilyen kuriózum és várhatóan nem sokáig lesz a piacon. Önön múlik él -e a lehetőséggel!

VIDEÓ:

Térkép

Címkék

, , , , , , ,