Napfényes, madárcsicsergős kis ékszerdoboz

Hozzáadás a kedvencekhez

Áttekintés

Referencia kód: ZIC06220419
Ár: 29.99 millió Ft
Ajánlat: eladó
Típus: lakás - tégla
Elhelyezkedés: Herminamező
Alapterület: 33 m2
Állapot: jó állapotú
Szobák: 1
Fűtés: gáz-héra
Komfort: összkomfortos
Emelet: 3
Épület szintjei: 3
Építés éve: 1955
Parkolás: utcán-közterületen
Kilátás: kertre néző
Cím: Róna utca

Jelen hirdetés a ZIC korábbi referencia munkája és már eladásra/kiadásra került. És mint ilyen, nem minősül ajánlattételnek.

Aktív hirdetéseinkért kérjük látogassa meg bármelyik országos ingatlanhirdetési portált. Köszönjük megértését!

Herminamező közkedvelt részén, a Róna utcában található ez az egyedi hangulatú, fiatalos és napfényben úszó lakás, ősfás kertre nyíló ablakokkal.

A társasház a Róna utca-Thököly út sarkához közel eső részén található, így az infrastruktúra és a tömegközlekedés is minden igényt kielégítő.

A ház zárt saját hátsó kertje szép gyepszőnyeggel, fákkal, padokkal a lakók kényelmét szolgálja. Tökéletes helyszín bármely szabadidős programhoz, játékhoz de akár csak olvasni vagy élvezni a jó időt..

A lakás a 3. legfelső emeleten található, az ablakok pedig a hátsó kertre néznek így az enteriőr egész nap csendes és nyugodt. Valamint a dél-nyugati tájolásnak és a nagyméretű ablakoknak köszönhetően reggeltől estig világos, napsütötte és vidám hangulatú.

Az ingatlan jó állapotú: korszerű hőszigetelt nyílászárók és bejárati ajtó, tömörfa parketta, a közelmúltban felújított fürdőszoba és teljesen jó állapotú konyha. A fűtést jelenleg egy nagyon gazdaságos, gázzal működő héra cserépkályha látja el, ha ez nem megfelelő akkor itt lehet korszerűsíteni. De gyakorlatilag egy tisztasági festés után a lakás azonnal költözhető!

Ennek a bájos kis lakásnak igazán egyedi hangulata van, nagyon könnyű megszeretni. Befektetésnek is tökéletes, de ez inkább az az otthon lesz, amire mindig is vágytál!

A rezsiköltségek is kedvezőek, közösköltség 8.000.- minden más egyedi mérés alapján.

A lakás amellett, hogy csendes -madárcsicsergős egyben tökéletesen frekventált is. A 7 -es busz megállója egy saroknyira, a belváros éjjel-nappal 10 perc alatt elérhető! De Tesco, őstermelői piac és minden más bolt-üzlet a közelben található.

Remek adottságai és jó ár-érték arányának köszönhetően várhatóan nem sokáig lesz a piacon, így érdemes gyorsan megtekinteni.

Amíg még lehet..

VIDEÓ:

Térkép

Címkék

, , , , , , , , , , ,