Szuper garzonlakás Herminamezőn

Hozzáadás a kedvencekhez

Áttekintés

Referencia kód: ZIC06231009
Ár: 24.9 millió Ft
Ajánlat: eladó
Típus: lakás - tégla
Elhelyezkedés: Herminamező
Alapterület: 26 m2
Állapot: jó állapotú
Fűtés: elektromos
Komfort: összkomfortos
Emelet: 1
Épület szintjei: 3
Építés éve: ~1940
Bútorozás: bútorozott
Parkolás: utcán-közterületen
Kilátás: kertre néző
Cím: Bácskai utca

Jelen hirdetés a ZIC korábbi referencia munkája és már eladásra/kiadásra került. És mint ilyen, nem minősül ajánlattételnek.

Aktív hirdetéseinkért kérjük látogassa meg bármelyik országos ingatlanhirdetési portált. Köszönjük megértését!

Herminamező szívében, a Városligethez közel található ez a remek hangulatú kis garzonlakás.

A 40’s években épült társasház kimondottan bájos, a kor kellemes atmoszférája lengi be. Emellett jó és összetartó a lakóközösség.

Saját, szépen ápolt kertje körbeöleli a házat, ez tökéletes helyszín olvasni, napozni vagy akár szabadtéri játékokhoz.

A lakás elrendezése remek, vagy hívhatnánk praktikusnak is. Tökéletesen használja ki a 28 négyzetmétert. Külön wc, zuhanyzós fürdőszoba, kicsi de jól használható konyhasarok és  szép tágas szoba.

A duplaszárnyú, immár korszerű szigetelt nyílászáró igazi békebeli kertvárosi kilátással rendelkezik. Itt reggeltől estig tökéletes a nyugalom. Lombok suhogása, madárdal, ilyesmi..

Keleti tájolása az utóbbi években már a legnépszerűbb a piacon, mivel a sokszor kibírhatatlan kánikula megkíméli. De emellett az enteriőr mégis fényes és vidám hangulatú.

A lakás akár azonnal költözhető, de ha a költségvetés engedi a fürdőszoba esztétikai felújítása és a fűtés fejlesztése hasznos lehet. Inverteres hűtő-fűtő klíma talán a legjobb választás.

Így a lakás upgradelése 1M Forintból bőségesen megoldható és egy korszerű, hangulatos otthonod lehet Zugló talán legkeresettebb részén!

Ezenfelül tartozik még a lakáshoz egy saját zárható tároló a ház alagsorában.

A környék méltán népszerű; gyönyörű villaépületek, nagypolgári társasházak és csendes -sok zöldfelülettel díszített utcák jellemzik.

A tömegközlekedés szuper, 7es és 5ös busz megállója a sarkon. A belváros pár perc alatt elérhető! De minden egyéb infrastruktúra is a közelben, boltok, éttermek, patika, iskolák.. és hát a fantasztikus Városliget a hab a tortán.

A lakás szinte tökéletes ingatlanpiaci paraméterekkel rendelkezik, kiváló befektetés de igazán egyedi és szerethető otthonod is lehet.

Fentiek tükrében, na és kedvező vételárának köszönhetően várhatóan nem sokáig lesz elérhető.

Ne maradj le róla!

VIDEÓ:

Térkép

Címkék

, , , , , , ,