250m2 nívós iroda Herminamező szívében

Hozzáadás a kedvencekhez

Áttekintés

Referencia kód: ZIC06220509
Ár: 725 000 Ft
Ajánlat: kiadó
Típus: iroda
Elhelyezkedés: Herminamező
Alapterület: 250 m2
Állapot: jó állapotú
Szobák: 3
Fűtés: gáz-cirkó
Lift: 1
Komfort: összkomfortos
Épület szintjei: 3
Építés éve: 1997
Bútorozás: bútorozatlan
Parkolás: telken parkoló
Kilátás: udvari
Cím: Thököly út

Herminamezőn, Zugló talán legnívósabb részén található ez a remek adottságokkal rendelkező, eredetileg is cégközpontnak szánt, 1997 -ben épült, 3 szintes épület.

1063m2, a környéken hatalmasnak számtó telken helyezkedik el és két bejáraton is megközelíthető; a frekventált Thököly út felől, valamint a mögötte párhuzamosan húzódó csendes mellékutcából is.

Az épület a telek középső részén helyezkedik el, mellette mindkét irányban szomszédos épület húzódik. Mindkét irányból szorgalmi úton lehet megközelíteni, autóval a Thököly út felől, gyalogosan mindkét irányból.

A földszint és az emelet összesen 150m2 és nagy, egybefüggő belső terek jellemzik, mivel egészen a közelmúltig cégközpontként és nagykereskedelmi üzletként funkcionált. De változatosan felhasználható, a nagy belső terekből kisebb irodák is könnyedén kialakíthatóak vagy akár iroda-boxok is igény szerint..
A nagy belmagasságú, ablakos alagsor 100m2 és raktár vagy tárolóként kerül bérbeadásra.

A bérleti díj ennek megfelelően:
– iroda 150m2 x 3.500.-
– raktár 100m2 x 2.000.-
– parkoló 3db x 35.000.-

Az épület csak egyben, a fenti díjak szerint bérelhető.

Korának megfelelő, jó állapotú ingatlan. Kombi gázkazán alapú fűtésrendszer, a hőszigetelt nyílászárók és a tető is megfelelőek és kifogástalan állapotúak. Említésre méltó az épületen belüli teherlift kialakítás, amely updatelés és beüzemelés esetén nagyobb mennyiségű/súlyú áru mozgatására alkalmas.

A térkővel kirakott telken 2 fedett és 1 nyitott autóbeálló áll rendelkezésre, melynek díja 35.000.- /gépkocsi.

A Thököly út felőli utcafronton 2×1 méteres hirdetési lehetőség bérelhető, igény esetén.

Elhelyezkedésének és remek adottságainak köszönhetően tökéletes irodának, cégközpontnak. Csendes, zöld felületekkel körülvett lokáció mégis a város egyik fő útvonala mellett húzódik. Autóval és tömegközlekedéssel is könnyen megközelíthető.

A város szívében, közel a Városligethez és minden elképzelhető infrastruktúrához -mégis csendes zöldövezeti környezeten egy ilyen ingatlan igazi adu ász.

Mint ilyen kuriózum, és várhatóan nem sokáig lesz a piacon.

Önön múlik él -e a lehetőséggel!

Térkép