Szuper, kertkapcsolatos lakás Herminamezőn

Hozzáadás a kedvencekhez

Áttekintés

Referencia kód: ZIC06191004
Ár: 45 millió Ft
Ajánlat: eladó
Típus: lakás - tégla
Elhelyezkedés: Herminamező
Alapterület: 48 m2
Állapot: felújított
Szobák: 1
Félszobák: 1
Fűtés: gáz-cirkó
Komfort: összkomfortos
Emelet: földszint
Épület szintjei: 1
Épület lakás száma: 3
Terasz: 20 m2
Parkolás: telken parkoló
Kilátás: kertre néző
Cím: Amerikai út

Jelen hirdetés a ZIC korábbi referencia munkája és már eladásra/kiadásra került. És mint ilyen, nem minősül ajánlattételnek.

Aktív hirdetéseinkért kérjük látogassa meg bármelyik országos ingatlanhirdetési portált. Köszönjük megértését!

Az árnyas, nagy lombú fák között az Amerikai úton várja új tulajdonosát egy jól elkülönülő hangulatos földszinti lakás, három lakásos tégla társasházban.

Egyediségét az adja, hogy bár ez nem egy kertes ház, de a lakás jellege nagyon hasonló életvitelt nyújt, azaz van hozzá zöld felület, van kis kertrész terasszal az oldalkertben, a bejárati rész előtt. A teljesen privát használatról, a kizárólagosan használt kertrészről rajz, és írásos megállapodás is rendelkezésre áll.

A 60-as évek beli, beton födémes, masszív de stílusos téglaház földszint +1 szintes, a másik két lakó külön lépcsőbejárón közlekedik.

A lakás szinte minden helyisége a tágas előtérből nyílik, az elrendezés kedvező; a barátságos, meleg faburkolatú amerikai konyhás nappali nagy ablakai révén a délutáni napfényben fürdik. A külön wc és kádas fürdőszoba nemcsak praktikus, de ízléses is. A kb. 10 m2-es hálószoba a ház legcsendesebb hátsó része felé néz, pihenő funkciójának tökéletesen megfelel. A lakás tartozéka még egy 4 m2-es tároló is.

A tulajdonosok pár éve a patinás, de műszakilag elavult villalakást felújították; jelenleg korszerű villanyhálózat és villanytűzhely mellett a cirkós központi fűtés teszi télen is kellemessé az itt lakást. A fogyasztások órával mértek, a havi közös költség 5000 Ft nagyságrendű, a lakás fenntartása nem ró nagy terhet mindenkori tulajdonosára.

Az utcán a parkolás ingyenes emiatt sok autó parkol, ezért emelendő ki, hogy az előkertben saját használatú gépkocsi beálló könnyedén kialakítható!

Aki ismeri a környéket, annak nem kell nagyon sokat a lokációról, a rendkívül kedvező elhelyezkedésről beszélni; a Földalatti végállomás 3-4 perc séta, a Belváros bármikor 15 perc alatt elérhető, a 3-as és a 69-es villamossal, a trolikkal bárhova gyorsan eljuthatunk. A közért is kőhajításnyira van, sportolni vihetjük a gyereket, akár gyalog a BVSC-be; Herminamező a fentiek okán (is) nem véletlenül kedvelt.

Ha valaki közel a városi nyüzsgéshez, de már zöld környezetben szeretne egy kényelmesen kellemes életvitelt biztosító lakást, akkor íme, most kínálunk egyet.

Térkép

Címkék

, , , , , , , , , , ,