Dolce vita Óbuda szívében -dizájner stúdiólakás kiadó

Hozzáadás a kedvencekhez

Áttekintés

Referencia kód: ZIC06220412
Ár: 130 000 Ft
Ajánlat: kiadó
Típus: lakás - tégla
Elhelyezkedés: III. kerület
Alapterület: 30 m2
Szobák: 1
Fűtés: elektromos
Komfort: összkomfortos
Emelet: 1
Épület szintjei: 3
Építés éve: 1900'
Bútorozás: bútorozott
Parkolás: utcán-közterületen
Kilátás: utcai
Cím: Tímár utca

Óbuda legmenőbb kozmopolita részén; szép századfordulós épületek között, a zöldfelületekkel -fákkal, parkokkal gazdagon díszített, csendes utcák egyikében található ez az igazi fiatalos dizájner stúdiólakás.

Az ingatlan praktikus elosztásának köszönhetően tökéletesen használja ki a rendelkezésre álló teret, mindennek megvan a helye. Emellett esztétikailag és műszakilag is kifogástalan állapotú.

A nagy ablakok déli tájolásúak és a csendes Tímár utca felé tekintenek. Az enteriőr így nagyon szép napsütötte és vidám hangulatú.

A lakás a képen látható felszereltséggel bérelhető, hosszú távra.

Fenntartási költségei kedvezőek, közös költség .. Forint, minden más egyedi mérés alapján.

A lokalizáció gyakorlatilag tökéletes, a közvetlen közelben számos BKV járat elérhető, de boltok, patika és minden szükséges infrastruktúra is. Emellett a környék Óbuda kulináris központja, dúskálni lehet a különféle éttermek, streetfood, pub, kávézó és egyéb vendéglátóipari létesítmény kínálatában.

A negyedben számos lehetőség kínálkozik; hangulatos sétákat tenni, enni-inni, pezsgő éjszakai életet élni és amit csak szeretnél. Gyakorlatilag élvezni az életet..

A lakás tökéleteshez közeli adottságai, piacképes ára és a szuper népszerű környék révén várhatóan gyorsan kiadásra kerül.

Csak rajtad múlik, élsz -e a lehetőséggel!

Térkép

Címkék

, , , , ,