Nagyszerű polgári lakás a népszerű Ilka utcában

Hozzáadás a kedvencekhez

Áttekintés

Referencia kód: ZIC06191109
Ár: 33 millió Ft
Ajánlat: eladó
Típus: lakás - tégla
Elhelyezkedés: Istvánmező
Alapterület: 50 m2
Állapot: jó állapotú
Szobák: 1
Félszobák: 1
Fűtés: gáz-cirkó
Komfort: összkomfortos
Emelet: 3
Épület szintjei: 2
Építés éve: 1910
Parkolás: utcán-közterületen
Kilátás: utcai
Cím: Ilka utca

Jelen hirdetés a ZIC korábbi referencia munkája és már eladásra/kiadásra került. És mint ilyen, nem minősül ajánlattételnek.

Aktív hirdetéseinkért kérjük látogassa meg bármelyik országos ingatlanhirdetési portált. Köszönjük megértését!

Az épület a Hungária körút, Stadionok, Városliget alkotta háromszögben található. A lakás bejárata a belső körfolyosóról nyílik. A lépcsőházba belépve megtapasztalhatjuk a kor stílusát. Széles folyosók, tágas beltér és kovácsoltvas korlát kísér fel a lépcsőn.

Az ingatlan alapvetően jó állapotú, a tulajdonos szakmájának köszönhetően a belső kábelek cserélve és korszerűsítve lettek és kiépült a teljes értékű fürdőszoba. Az új tulajdonos egy esztétikai felújítással igényei szerint formálhatja a megjelenést. Kiváló azoknak akik a saját elképzelésük alapján szeretnék felújítani az otthonukat. Így olyan lehet amilynek mindig is megálmodták.

A konyhából egy nagyméretű dizájn ablakon keresztül át lehet látnia nappaliba. De igény szerint amerikai konyhára is át lehet alakítani.

Az ingatlan tökéletes választás befektetésnek is. Remek elhelyezkedésének köszönhetően gyorsan és magas áron bérbe lehet adni.

A környék polgári hangulatú és szuper frekventált. Van a közelben minden; kiváló óvoda, egyetem és a Városliget nyújtotta lehetőségek 5 perc sétával elérhetőek.

Ideális otthonod lehet, viszont egy ilyen jó környéken nem sokáig várat magára!

Térkép

Címkék

, ,