Teraszos kis ékszerdoboz a Városliget mellett

Hozzáadás a kedvencekhez

Áttekintés

Referencia kód: ZIC06211202
Ár: 0 Ft
Ajánlat: eladó
Típus: lakás - tégla
Elhelyezkedés: Istvánmező
Alapterület: 36 m2
Állapot: újszerű
Szobák: 1
Fűtés: házközponti
Lift: 1
Komfort: összkomfortos
Emelet: 1
Épület szintjei: 6
Építés éve: 2009
Bútorozás: bútorozott
Terasz: 2.5 m2
Parkolás: utcán-közterületen
Kilátás: utcai
Cím: Cházár András utca 2.

Jelen hirdetés a ZIC korábbi referencia munkája és már eladásra/kiadásra került. És mint ilyen, nem minősül ajánlattételnek.

Aktív hirdetéseinkért kérjük látogassa meg bármelyik országos ingatlanhirdetési portált. Köszönjük megértését!

Zugló talán legnívósabb helyén, a méltán népszerű István Park lakóparkban található ez a tökéletes adottságokkal rendelkező lakás.

A lokáció ennél jobb nem is lehetne: a Városliget két sarokra, Récsei Center a szomszédban, 7 és 5 buszok megállója a sarkon, a belváros 5 perc alatt éjjel-nappal elérhető.. nem véletlen, hogy ezeket a lakásokat villámgyorsan megvásárolják.

Az első emeletre érve a folyosó végén nyílik a bejárati ajtó. Az ingatlan a rendelkezésre álló 37m2 -t tökéletesen használja ki, nagyon jó a térérzet. A nagy amerikai konyhás szoba változatosan berendezhető.

A 2.5m2 terasz csendes utca felé tekint -melyet szinte csak az itt lakók használnak. A terasz 2-3 fő részére ideális. Tökéletes helyszín olvasni, relaxálni de akár kellemes étkezéshez vagy barbecue -hoz is.

Keleti tájolásának köszönhetően a lakás világos, de a nyári kánikula megkíméli. Emellett minden napszakban csendes is, ami szintén egy kiemelten fontos tényező!

Az ingatlan műszakilag és esztétikailag is kifogástalan állapotú és akár azonnal költözhető. Ráadásként a benne található bútorok és felszerelés igény esetén a vételár részét képezheti!

Összességében elmondható, hogy ez egy kuckós és igazán barátságos hangulatú, igényes ingatlan, amely adottságainak köszönhetően tökéletes befektetési célokra is, de emellett olyan otthonod lehet ahova mindig öröm hazaérkezni!

A fenntartási költségek egy új építésű házhoz képest is kedvezőek, a közös költség amely tartalmazza a házközponti fűtés díját is: nyáron ~13e, télen ~17e Forint.

És a hab a tortán: a lakáshoz saját ablakos tároló is tartozik! Ezért a házban ölre mennének, igazi privilégiumnak számít! Igény esetén vételára plusz 5 millió Forint.

A teremgarázsban pedig autóbeálló bérelhető vagy megvásárolható.

A lakópark azon kevés fővárosi projektek közé tartozik, melyeket jó minőségben és műszaki tartalommal építettek meg. Ennek köszönhetően több közéleti személyiség (ún. celeb) lakik itt valamint szép számmal külföldiek is. A liftes ház portaszolgálatos, kamerarendszerrel is őrzött. Szép belső kertje szabadon használható.

A lokalizációról fentebb már szó esett; lényeg, hogy a környék szuper kényelmes.

Fentiek tükrében érdemes lehet az ingatlant mihamarabb személyesen is megtekinteni -amíg még lehetőség van rá.

– A megállapított vételár pár százezer Forint erejéig alkuképes, kérjük szépen ennek figyelembe vételét!

VIDEÓ:

Térkép

Címkék

, , , , , , , , , , , , , ,