Remek adottságokkal rendelkező polgári otthon

Hozzáadás a kedvencekhez

Áttekintés

Referencia kód: ZIC06230206
Ár: 56.5 millió Ft
Ajánlat: eladó
Típus: lakás - tégla
Elhelyezkedés: Istvánmező
Alapterület: 59 m2
Állapot: felújított
Szobák: 2
Fűtés: gáz-konvektor
Komfort: összkomfortos
Emelet: félemelet
Épület szintjei: 4
Építés éve: ~1930
Bútorozás: bútorozott
Parkolás: utcán-közterületen
Kilátás: kertre néző
Cím: Stefánia út

Jelen hirdetés a ZIC korábbi referencia munkája és már eladásra/kiadásra került. És mint ilyen, nem minősül ajánlattételnek.

Aktív hirdetéseinkért kérjük látogassa meg bármelyik országos ingatlanhirdetési portált. Köszönjük megértését!

A főváros nevezetes sugárútján, a Stefánián kínáljuk eladásra ezt a 2 éve felújított, remek adottságokkal rendelkező polgári otthont.

Az ingatlanoknál általánosan igaz -itt is, hogy a hely, a lokáció döntően fontos; nos esetünkben a 4 szintes, homlokzatilag is felújított előkertes téglaház, melyben az eladó lakás található, kifogástalan helyen, a belső szerviz út mentén, hatalmas platánfa sor hűsítő árnyékában helyezkedik el.

Első emeleti ablakunkból, a “ külön bejáratú “ fenyőfánk és a platánok között a szellős, szépen felújított, napfényben csillogó Stadion-szoborparkra látunk rá; a nappali-konyha-étkező és a hálószoba ablakai pedig a mindig csendes belső-hátsó kertre engednek kitekintést.

Maga az ingatlan könnyen megközelíthető; a szervízutas, bármely napszakban tuti parkolás után akár cekkerrel, csomaggal megpakolva is pár lépéssel a lakásban lehetünk. Az ajtóban állva rögtön észrevesszük, hogy a kertajtó talán ha öt méteres közelsége szinte kertkapcsolatossá teszi a lakást.

Belépve elégedetten látjuk, hogy az elrendezés átgondolt és praktikus; külön nyíló hálószoba, szemben az ablakos, új bútorzattal felszerelt, kis étkező sarokkal gazdagított konyha, melynek kamrája is van, a külön Wc, a szép fürdőszoba igazán tetszetős, akárcsak a nagy és stílusos gardrób szekrényekkel (is) berendezett hall, valamint a vele egy nagy teret képező világos, elegáns, klímával is felszerelt nappali.

A modern bútorok, a falak, a szép függönyök és szőnyegek egymással harmonizáló lágy pasztell színei finom ízlésről tanúskodnak; az egységes enteriőr egyszerre nyugodt és otthonos, így az összhatás, a látvány magáért beszél.

A szinte önmagát eladó lakás nem riaszt el bennünket a költségeivel sem; a közös ktsg. 15 ezer ft., a gázfűtés télen, a nagy hidegben max. 20 ezer ft., a villany pedig havi 5-6 ezer ft.-ra tervezhető.

A közös tárolón kívül tartozik hozzá egy pinceszinti saját tároló is, és a közös kerthasználat is előnyökkel jár erre a lakásra vonatkozóan; a fekvés, a közelség okán akár az ablakunk alatt privátként használhatjuk ki az árnyas zöldkert adta lehetőségeket.

Összegezve: adott egy patinás helyen, hangulatos éttermek, kávézók közelében fekvő minőségi lakás, kiváló közlekedéssel, csendes belső kerttel, szolid költségekkel és igazán jó ár-érték aránnyal.

Ha valamit, hát ezt érdemes megnézni, utána talán nem is kell tovább keresgélni.

Térkép

Címkék

, , , , , , , , , ,