Hangulatos lakás a Szobránc köznél

Hozzáadás a kedvencekhez

Áttekintés

Referencia kód: ZIC06231102
Ár: 45 millió Ft
Ajánlat: eladó
Típus: lakás - tégla
Elhelyezkedés: Istvánmező
Alapterület: 51 m2
Állapot: felújított
Szobák: 2
Emelet: 3
Építés éve: ~1960
Parkolás: utcán-közterületen
Kilátás: utcai
Cím: Gizella utca

Zugló igazi történelmi -polgári hangulatú részén, a Szobránc köz mellett található ez a jó adottságokkal rendelkező ingatlan, 60’s években épült, liftes társasházban.

Az emeletre érve függőfolyosón jutunk el a lakás bejáratához.

Belépve egy gyakorlatilag tökéletes alaprajzzal rendelkező ingatlanba érkezünk. A helyiségek külön nyílnak, minden praktikus -nincsenek felesleges négyzetméterek.

A konyha és a hálószoba ablakai a keleti tájolású belső udvar felé, a dél-nyugati fekvésű nappali pedig a csendes utca felé tekint.

Előnyös, hogy mindkét irányba akadálytalan a kilátás, nincs közvetlen szembe szomszéd. Ezenfelül a lakás reggeltől estig világos -napsütötte.

A függőfolyosó tökéletesen megfelel terasz gyanánt is, szebb napokon kiülhetsz barátaiddal vagy pároddal egy kávéra vagy reggelire…

Az ingatlan nemrégen teljes felújítás során korszerűsödött, megszépült. A végeredmény egy igazán barátságos hangulatú, otthonos lakás lett.

Műszaki paraméterek: korszerű hőszigetelt többlékkamrás nyílászárók, házközponti fűtés (így a lakásban nincsen szénmonoxid veszély), inverteres klímaberendezés és jó állapotú tömörfa parketta.

A képeken látható felszereltség a vételár része: tömörfa konyhabútor, klíma és a beépített szekrények.

A közösköltség 16.900.-, a fűtés pedig októbertől áprilisig 22.000.- /hó, a többi hónapban 0.- 

A környék polgári hangulatú és nyugodt, ám emellett tökéletesen frekventált is. Több BKV járat (pl. 2es metró, 1es villamos) a közelben található, a belváros gyakorlatilag éjjel-nappal negyedóra alatt elérhető! És a Városliget is csak pár perc séta. Ez télen-nyáron egy igazi élmény!

Az ingatlan remek adottságainak és kedvező árának köszönhetően várhatóan a leggyorsabban reagáló érdeklődőnek kerül eladásra.

Rajtad áll élsz -e a lehetőséggel!

Videó:

Címkék

, , , , , , , , , , ,