Egyedi hangulatú garzon a Stefánia mellett

Hozzáadás a kedvencekhez

Áttekintés

Referencia kód: ZIC06230307
Ár: 33.5 millió Ft
Ajánlat: eladó
Típus: lakás - tégla
Elhelyezkedés: Istvánmező
Alapterület: 39 m2
Állapot: jó állapotú
Szobák: 1
Fűtés: gáz-konvektor
Komfort: összkomfortos
Emelet: 3
Épület szintjei: 4
Építés éve: ~1920
Parkolás: utcán-közterületen
Kilátás: utcai
Cím: Gizella út

Zugló történelmi részén -nem messze a kedvelt Stefánia korzótól található ez az igazán karakteres és otthonos, könnyen megszerethető művészlakás.

20’s években épült körfolyosós, négy emeletes tégla társasház harmadik emeletén helyezkedik el. A minden oldalról körbefűtött ingatlan megközelítése gondmentes, köszönhetően a korszerű, akadálymentesített liftnek.

Belépve a tágas és világos belső udvarba, gondos lakók keze munkájának köszönhető rendezett állapotokat látunk; zöldellő mini kertek, szépen újra burkolt külső falak, és kényelmes kiülők jelzik az itt élők odafigyelését.

A lakásba belépve először a kis előtérrel egybe épített praktikus konyhában nézünk körbe; minden a helyén, jól használható a pult, a konyhaszekrények és a kis étkező rész. Jobbra a kádas fürdőszoba található a manapság szinte elfeledett, de nagyon is jól használható fregolival, és ami szintén fontos; saját szellőző ablakkal és a konyha felé plusz átszellőzéssel.

A tényleg méretes, K-ÉK.-i tájolású világos, nagy ablakokkal ellátott szoba közepén körbe nézve nem lehet panaszunk a méretekre; a térérzetünk teljesen rendben van; szellős tágasság teszi lehetővé a könnyed feljutást a galériára is: itt nyoma sincs a helyszűkének.

Odafent már adjuk is a piros pontokat a galéria készítő asztalosnak; gyakorlatilag egy vonzó, 12.5nm.-es hálószobát épített ide a térbe, annak minden kellékével, melyre kényelmes és biztonságos fa lépcsőn juthatunk fel.

Benyomásaink határozottan kedvezőek, ez egy kellemesen retro, barátságos hangulatú, otthonos, élhető lakás; it nyoma sincs a földszinti és az alsóbb emeleti lakások “ balladai félhomályának “, itt vidámság és világosság uralkodik, ergo két realista otthonkeresőnek ugyanúgy megtetszhet, mint nekünk.

Ha ez így történne, további kedvcsinálónak megemlítjük, hogy a fenntartási és rezsi költségek is rokonszenvesek: a közös költség a felújítási alappal és benne a vízdíjjal is csak 13 500. ft., a gázszámla szívet melengető havi 4-5 ezer ft. télen is, és a villany ktsg. is hasonlóan áll meg 5-6 ezer ft.-ban. Ezekkel a számokkal persze bőven a rezsivédett határértékek alatt maradunk.

Az elhelyezkedés és a közlekedés előnyei is kézzel foghatóak; akár a Metro Stadionok felé, akár a Thököly út felé indulunk, közhasznú járművek ( Bkv. ) garmadájába ütközünk, melyekkel gyorsan bárhova eljuthatunk.

Ha ilyen jó ár-érték arányú, számos erénnyel bíró lakás van a kínálatban, arra gyorsan felfigyelnek az érdeklődők;

Nem árt igyekezni a megtekintéssel!

Térkép