Felújítandó polgári lakás a Városligettől egy sarokra

Hozzáadás a kedvencekhez

Áttekintés

Referencia kód: ZIC06220308
Ár: 31.9 millió Ft
Ajánlat: eladó
Típus: lakás - tégla
Elhelyezkedés: Istvánmező
Alapterület: 58 m2
Állapot: felújítandó
Szobák: 2
Fűtés:
Komfort: összkomfortos
Emelet: 2
Épület szintjei: 2
Építés éve: ~1920
Épület lakás száma: 12
Parkolás: utcán-közterületen
Kilátás: kertre néző
Cím: Thököly út

Jelen hirdetés a ZIC korábbi referencia munkája és már eladásra/kiadásra került. És mint ilyen, nem minősül ajánlattételnek.

Aktív hirdetéseinkért kérjük látogassa meg bármelyik országos ingatlanhirdetési portált. Köszönjük megértését!

Istvánmező patinás részén, a Városligettől egy sarokra található ez a remek alapadottságokkal rendelkező, felújítandó polgári lakás.

A környék fantasztikus, itt tényleg minden rendelkezésre áll! Kiváló tömegközlekedés, boltok, őstermelői piac, hangulatos kis utcák, gyönyörű villaépületek és hát nem utolsó sorban a Városliget..

A 12 lakásos ház a telek hátsó részén helyezkedik el, így a környék forgalma ide már nem igazán jut el. A második, legfelső emeletre érve tágas előtérből nyílik a bejárati ajtó.

Belépve egyből érezni az igazi századeleji polgári lakások atmoszféráját. Nagy, 3.4 méteres belmagasság, szép míves nyílászárók, tágas terek.. felújítása után remek hangulatú és egyedi otthonod lehet!

A lakás rengeteg lehetőséget rejt magában, amerikai konyhás nappali kialakításával akár még egy plusz szoba nyerhető. De létre lehet hozni nagy egybenyíló loft jellegű teret is plusz hálószobával..

A nagyszobák ablakai nyugati, a konyha keleti tájolású. Mindegyik körbe a ház saját ősfás kertjére és a szomszédos tetőkre tekint, így a lakás minden napszakban szép világos.

Emellett kimondottan csendes és nyugodt is. Felette már csak a tetőtér húzódik, valamint saroklakás így még a szomszédok sem zavarnak. Ami nagy előny!

A fűtés egy igazán energiatakarékos hérakályha elektromos fűtőszállal, ami ha felfűt utána hosszú órákon át adja le a meleget. De ez mégiscsak egy elavult technológia így a fűtésrendszer fejlesztése szükséges. Viszont a legfelső emeletnek köszönhetően ez könnyedén megoldható akár kondenzációs kazán akár hőszivattyús (hűtő-fűtő) rendszerrel.

A közösköltség felújítási alappal 14.500.- Forint

A ház folyamatosan fejlődik, az első épület teljes tetőfelújítása nemrégen történt, a miénk pedig már kifizetve és hamarosan kezdődik.

Az elhelyezkedés a fent említetteknek megfelelően nagyon kényelmes, a 7es busszal a belváros éjjel-nappal 5 perc alatt elérhető. Frekventáltsága ellenére a környező csendes kis utcákban remek sétákat tehetsz, a Városliget pedig számos szabadidős program tökéletes helyszíne.

Ez a lakás jó tulajdonságainak és remek ár-érték arányának köszönhetően várhatóan gyorsan megtalálja új tulajdonosát.

Így sajnos könnyű lemaradni róla!

VIDEÓ:

Térkép

Címkék

, , , , , , , , , ,