Századfordulós nagypolgári álomlakás a Stefánia úton

Hozzáadás a kedvencekhez

Áttekintés

Referencia kód: ZIC06220425
Ár: 157 millió Ft
Ajánlat: eladó
Típus: lakás - tégla
Elhelyezkedés: Istvánmező
Alapterület: 152 m2
Állapot: felújított
Szobák: 3
Fűtés: gáz-cirkó
Lift: 1
Komfort: luxus
Emelet: 2
Épület szintjei: 3
Építés éve: ~1917
Terasz: 10 m2
Parkolás: utcán-közterületen
Kilátás: utcai
Cím: Stefánia út

Istvánmező lombos fákkal szegélyezett, promenádszerű útján -a Stefánia úton eladó egy patinás, minden ízében luxust sugárzó lakás.

A Városligethez közel levő, valaha Budapest előkelő polgárai és művészei számára épített villaépület két éve kívülről is fel lett újítva; a szemet gyönyörködtető villa második emeletén – lift természetesen van – található e valóban egyedi lakás.

A tágas előtérbe lépve rögtön megragad a polgári hangulat; kiváló az enteriőr. Egy pillanat alatt a díszes, gazdag színvilágú ólomüveg ablakok, a hagyományt stílusosan megőrző minőségi fa kazettás ajtók és a selyemfényű bronz csillár harmóniájának hatása alá kerülünk; a fürdőszobát határoló ívelt cseresznyefa keretes ólomüveg fal a fürdő fényében maga a megvalósult esztétikum. Mindenhez finom pasztell falszínek és melegbarna kőburkolat társul; itt már érezzük, hogy jó helyen járunk.

A hatalmas, nyitható, míves tolóajtóval elválasztott konyha és étkező (hall) a mindenütt jelen lévő ólomüveg díszítéseivel, nagyméretű, verőfényes ablakaival, egyedi cseresznyefa bútorzatával kissé egy álomvilágra emlékeztet minket; a fény, a kellem és a polgári lét harmóniájára.

A nappali impozáns mérete, fényözöne, értékes és látványos cseresznyefa burkolatai, bútorzata a színek harmóniájával (is) végképp levesz a lábunkról; nézünk, és gyönyörködünk. Egyetértünk a Tulajdonossal: a lakás egy stílszerűen, átgondoltan, minőségi anyagokból elkészített egységes egész, vétek lenne hozzányúlni, így bútorozottan eladó; a sokmilliós érték az árban benne foglaltatik.

A hálószobába már minőségi elvárásokkal megyünk, és nem is csalatkozunk; tágasság itt is, a finom ízléssel szőtt béke és nyugalom érzet mondatja velünk: soha rosszabb helyen nem szabadna aludnunk!

A már említett fürdőszobába visszakanyarodva már meg sem lepődünk a helybőségen, a korhű, de modern műszaki tartalmú csaptelepeken és hát a szépségen, ami mindenhonnan árad.

Az igazán ütős a kínált Otthonban az, hogy nem csak az Esztétikum, de a Praktikum terén is nyerő az ajánlat: ezt igazolja a méretes, ablakos külön wc, a kis kiülős balkonok, a fürdőt és a hálót összekötő, mennyezetig polcolt gardrób szoba, és a lakóparki méretekhez szokott vevők számára gigantikus nagyságú kamra helyiség (10-12nm.), mely a korszerű gépészetnek is helyt ad, amellett, hogy polcerdője mindent elnyel, ami nem lehet szem előtt. Természetesen klimatizált lakásról beszélünk, az összes ablakon meglévő villanymotoros távirányított redőnyökkel.

Távozóban azon meditálunk; tudjuk e a választ arra a kérdésre, hogy miért adnának az emberek némivel több pénzt egy ilyen lakásért, mint egy átlagosért?

Ha jól gondoljuk, akkor elsősorban az egyedi atmoszféráért, az abszolút átgondolt tervezésért, a drága, de szemnek tetsző minőségi anyagokért, és azért az irigylésre méltó nyugalomért, ami itt vár minket, amikor hazaérünk.

Ha valaki azt gondolná, mesét mondtam, akkor csak hívjon és jöjjön; és látni fogja, hogyan válik a mese valósággá.

VIDEÓ:

Térkép

Címkék

, , , , , , ,