Varázslatos nagypolgári lakás a belváros szívében

Hozzáadás a kedvencekhez

Áttekintés

Referencia kód: ZIC06210808
Ár: 0 Ft
Ajánlat: eladó
Típus: lakás - tégla
Elhelyezkedés: IX. kerület
Alapterület: 100 m2
Állapot: felújított
Szobák: 4
Fűtés: gáz-cirkó
Lift: 1
Komfort: összkomfortos
Emelet: 1
Épület szintjei: 4
Építés éve: ~1900
Parkolás: utcán-közterületen
Kilátás: utcai
Cím: Tompa utca

Jelen hirdetés a ZIC korábbi referencia munkája és már eladásra/kiadásra került. És mint ilyen, nem minősül ajánlattételnek.

Aktív hirdetéseinkért kérjük látogassa meg bármelyik országos ingatlanhirdetési portált. Köszönjük megértését!

Ferenc tér: a kerület (és talán Budapest) egyik leg sikkesebb -az utóbbi években gyönyörűen kialakított, hangulatos zöld közterületekkel, új építésű lakóparkokkal ám mégis gazdag történelemmel átitatott, kiváló infrastruktúrával ellátott részén található ez a varázslatos nagypolgári lakás.

A századfordulós épület egyedi építészeti megoldásaival egy kimondottan karakteres, szép épület. Ráadásul a remek lakóközösségének köszönhetően folyamatosan fejlődik, megújul.

Lakásunk a hangulatos és frissen felújított függőfolyosó végében nyílik, ezért ez a rész tökéletes teraszként is; kis székek, asztalka, dísznövények.. és máris egy remek kiülős -relaxálós helyet kaptunk.

Az enteriőr egy éve teljesen újra lett gondolva. Az alaprajz idealizálása után a teljeskörű felújítás egy maximálisan igényes, modern és élhető -varázslatos otthont eredményezett.

Ahová már csak be kell költöznöd!

A 3 méter feletti belmagasság, az eredeti ajtó és ablak tokok valamint a szép stukkók megőrizték a lakás történelmi hangulatát, ám a műszakilag korszerű fejlesztések (hőszigetelt nyílászárók, cirkófűtés, szellőztető rendszer kialakítása, stb.) révén új és régi tökéletes fúziója jött létre.

A két nagy szoba ablakai egyirányú utca felé, a gyermekszoba ablakai a ház udvara felé tekintenek.

A képeken is látható saját hátsó zárt udvar és kert egy igazi oázis a belváros dzsungelében. Madárcsicsergés, szépen ápolt zöldfelületek, padok, kis gyermeksarok.. Ide bármikor lejöhetsz olvasgatni, napozni vagy akár játszani -tollasozni..

Az alant húzódó mélygarázsban pedig autóbeálló bérelhető, igény esetén. A kerületben ez igazi privilégium!

A környékbe nehéz belekötni; amellett hogy szuper hangulatos, nívós és gyönyörű történelmi épületekkel, villákkal, nagy fákkal és szép utcákkal rendelkezik egyben tökéletesen frekventált is. Metró megálló, 4-6 villamos, éjszakai járatok megállója a közelben, innen gyakorlatilag a város bármely részébe könnyedén eljuthatsz. De boltok, iskolák, a Corvin negyed, mozi, éttermek, szórakozóhelyek.. ennél kényelmesebb lokalizáció nem igazán létezik.

Egyszóval, ha szeretnél a város szívében, tökéletes tömegközlekedés és infrastruktúra mellett egy mégis csendes és bájos új otthon tulajdonosa lenni, ne habozz! Ez klasszikusan az az ingatlan, ami csak rövid ideig lesz elérhető.

VIDEÓ:

Térkép

Címkék

, , , , , , , ,